in

Volvo V60 kåret til årets firmabil

Lækker siddekomfort, gode køreegenskaber, flot design og højt sikkerhedsniveau. 

Det var de egenskaber, der gjorde Volvo V60 til Årets Business Bil 2019. 

Kåret af syv firmabilister, dem der kører tusindvis af kilometer om året og som mere end andre ved, hvad der gør en bil til en god firmabil – og tre eksperter, for Jyllands-Posten.  

Juryen havde ti biler at vælge imellem, foruden Volvo V60 var det Mazda 6, VW Passat, Peugeot 508, Opel Insignia, Ford Mondeo, Audi A4, VW Tiguan, Volvo XC40 og BMW X2. 

På anden- og tredjepladsen kom VW Passat og Opel Insiginia. 

Et af kriterierne i år var, at bilerne maksimalt måtte have en beskatningsværdi på 400.000 kr., og at de skulle have dieselmotor og gerne automatgear. 

Volvo V60 tryllebandt seks ud af syv firmabilister, ligesom svenskeren også var fysioterapeut Stig Holms favorit. 

“V60 er en meget helstøbt bil. Sæderne er rigtig gode, rattet er let at indstille, og betjeningen fungerer intuitivt. Den har en lidt smallere indstigningsplads end Opel Insignia og VW Passat, men det opvejes af de supergode sæder,” siger Stig Holm, hvis eneste anke er, at han gerne havde set, at bunden af sædet kunne trækkes ud, så det støtter bedre under benene, som det er tilfældet i visse andre biler.  

Vildmedbiler.dk kan hertil oplyse, at den type sæder kan tilkøbes. 

Den ny Volvo V60 kan leveres med et beskatningsgrundlag fra 376.201 kr., og den kan naturligvis også købes til priser fra 468.988 kr., ligesom den kan privatleases over 36 måneder (med 20.000 km pr. år) med en udbetaling på 35.000 kr. og en månedlig ydelse på 4.995 kr.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings

TV-kendis: Maskulint at køre Berlingo

Toyota Camry til Danmark – officielt