in

Tre gode bud på en brugt firmabil 

For få år siden var det biler som Ford Mondeo, VW Passat og Toyota Avensis, der var de mest populære brugte firmabiler. Men i takt med, at bilerne er blevet billigere i Danmark, så er efterspørgslen efter premium-mærkerne steget markant.

I dag er det fortsat VW Passat, der er den mest efterspurgte firmamodel, men den bliver nu efterfulgt af Audi A4 og BMW 3-serie. 

”Det er gode nyheder for brugtbilkøberne, at de i dag kan få en brugt Audi A4 til det samme, som en brugt Ford Mondeo kostede for to år siden,” siger Jan Lang fra Bilbasen. 

Den populære:  

Med over 1,3 million søgninger siden d. 1/1-19 er Volkswagen Passat den mest populære i firmabilklassen. Og med sit attraktive og brede udvalg på Bilbasen forstår man godt hvorfor. Her får du nemlig bil, der ikke mangler udstyr, og hvor der er fokus på kvalitet og komfort. Med over en halvering af prisen kan man for knap 200.000 kr. få en Volkswagen Passat stationcar fra 2015, der har kørt i omegnen af 80.000 kilometer. 

  

Den eksklusive: 

Er man på udkig efter en brugt bil i den mere eksklusive klasse, så skal man have sit blik rettet med mod de tyske producenter Audi, BWM og Mercedes. Her er Audi A4 den næstmest søgte firmabil på Bilbasen. Modellen er kendetegnet ved, at den generelt har færre kilometer i hjulene i forhold til sine konkurrenter BWM 3-serie og Mercedes C-klasse. Med et prisfald på mere end 60 procent kan du købe en brugt Audi A4 fra 2015, som har kørt 125.000 kilometer til ca. 250.000 kr.  

  

Den oversete: 

Går vi lidt længere ned ad listen over de mest søgte biler i firmabilklassen, så finder vi Toyota Avensis. Modellen bliver ufortjent glemt, når der skal anbefales firmabiler. Og det er faktisk til fordel for brugtbilkøberen. Årsagen er, at Avensis er faldet relativt meget i pris sammenlignet med konkurrenterne de seneste år, og derfor får mange bilkøbere meget brugtbil for pengene. Samtidig har modellen det laveste km-tal i forhold priserne. For 150.000 kr. får du en Toyota Avensis, der har kørt i omegnen af 70.000 km. 

  

Faktaboks 

De ti mest søgte firmabiler på Bilbasen: 

  1. VW Passat 
  1. Audi A4 
  1. BMW 3-serie 
  1. Skoda Octavia 
  1. Mercedes C-klasse 
  1. Ford Mondeo 
  1. Opel Insignia 
  1. Toyota Avensis 
  1. Volvo V60 
  1. Mazda 6 

Søgningen er foretaget i prisintervallet 100.000-300.000 kr. fra d. 1/1-19 til 25/3-19. 

 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings