in ,

Volvo V60 er stadig firma-favorit

Den svenske herregårdsvogn, Volvo V60, er stadig Danmarks mest populære firmabil.

Med Mercedes C-Klasse og GLB på anden– og tredjepladsen.. 

Det viser den seneste opgørelse for første halvår af 2020 hos Nordania Leasing.  

“Med et væld af plads, et elegant design og nordisk minimalisme i kabinen er Volvo V60 fortsat et stort hit hos vores kunder,” siger Henrik Rohmann-Sønderby, direktør hos Nordania Leasing  

Mens Top-3 er uændret, er der til gengæld skiftet rundt på flere pladser i resten af feltet, hvor særligt Skoda vinder terræn. Flagskibet, Skoda Superb, har sat sig på 5.-pladsen, og samtidig har den ny Octavia nu også sikret sig en plads på listen over de 10 mest populære firmabiler. 

“Med en attraktiv kombination af et vellykket design og masser af udstyr har Skoda virkelig markeret sig som en af favoritterne i den klassiske firmabil-klasse. Et vigtigt kort i ærmet hos Skoda er også, at Superb fås som attraktiv plugin-hybrid, og det er noget, vores kunder efterspørger i stor stil,” siger Henrik Rohmann-Sønderby. 

Apropos firmabiler med elektrificerede drivlinjer er en sidste – men absolut også væsentlig – pointe, at plugin-hybriderne nu udgør mere end otte pct., så de sammen med elbilerne samlet nu udgør ti pct. af de firmabiler, Nordania har sendt på gaden i løbet af første halvår 2020. 

Top-10 lover leasede firmabiler første halvår 2020: 

Volvo 60-serie 

Mercedes C-klasse 

Mercedes GLB 

VW Passat 

Skoda Superb 

BMW 3-serie 

VW Touran 

Volvo XC60 

Audi A6 

Skoda Octavia 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings