in

Mercedes er firmabilisternes favorit

Mercedes er firmabilisternes foretrukne bilmærke. 

Det viser friske tal fra 2019, som landets største leasingselskab, Nordania, netop har offentliggjort. 

Med to ud af tre pladser på podiet kan Mercedes tage hul på et nyt år i rollen som firmabilisternes favorit. I sommeren 2018 landede en opdateret udgave af Mercedes C-Klasse på markedet efter et omfattende facelift, og siden da har den elegante tysker stjålet en stor del af rampelyset i sin klasse.  

“Det er særligt C-Klasse, der har trukket læsset i slutningen af året. Det handler helt grundlæggende om, at det er en komplet firmabil til en god pris. Masser af udstyr og en god køreoplevelse gør det til mange kunders favorit. Men også den endnu større E-Klasse er uhyre populære blandt de danske firmabilister, og ligesom sidste år ender den faktisk på en solid tredjeplads,” fortæller salgschef for Mercedes-Benz personbiler i Danmark, Simon Lindegaard. 

At stjernen fra Stuttgart skulle køre sig helt til tops lå ellers ikke i kortene for få måneder siden. Helt ind i efteråret så det nemlig ud til, at det ville blive det svenske flag, der skulle hejses. 

Men i årets sidste måneder har der stået Mercedes på rigtig mange bestillinger, og med en imponerende slutspurt har tyskerne kæmpet sig tilbage øverst på podiet med C-Klassen, der således henviser Volvo V60 til en hæderlig andenplads. 

“Det er første gang, svenskerne har ligget i front, og det har den faktisk gjort størstedelen af året. Det er tydeligt, Volvo med V60 har ramt en fremragende kombination af komfort, design, praktik og pris, som har gjort den meget attraktiv. Derfor er den blevet tager rigtig godt imod af de danske firmabilister, forklarer Jens Haarmark Nielsen, der er chef for Fleet Management hos Nordania Leasing. 

    

Her er de 10 mest populære firmabiler 2019: 

  1. Mercedes C-klasse
  2. Volvo 60-serie
  3. Mercedes E-klasse
  4. VW Passat
  5. VW Tiguan
  6. Volvo XC60
  7. Renault Grand Scenic
  8. BMW 3-serie
  9. VW Touran
  10. Ford Mondeo

  

Fakta: Firmabiler i Danmark 

Erhvervsleasing udgjorde 30 pct. af det samlede bilsalg i 2019. 

De danske virksomheder står samlet set for 41 pct. af de totale anskaffelser (køb og leasing) i 2019. 

 

Kilde: Nordania. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings