in ,

Oplev den nye tyr – Revuelto på Rådhuspladsen

7

Lamborghini Copenhagen inviterer hele Danmark til premiere på den kraftigste, hurtigste og mest innovative model fra Sant’Agata nogensinde. Oplev Revuelto på Rådhuspladsen i København lørdag den 4. maj.

Det er ikke hver dag, der lander en ny Lamborghini i Danmark. Og slet ikke en topmodel med flere kræfter og mere teknologi end nogensinde. Men nu er tiden kommet, og den nye Revuelto – som allerede har imponeret bilanmeldere verden over med sine ekstreme præstationer og evnen til at køre på ren el – har omsider ramt dansk jord.

Fri adgang for alle

Lørdag den 4. maj åbnes dørene for alle, som vil tæt på den nye topmodel fra Sant’Agata. Her vil Revuelto optræde i Lamborghini Pop-Up City Studio, hvor der er fri adgang mellem klokken 10.00 og 15.00.

Udover at kunne opleve Revuelto vil de besøgende i Lamborghini Pop-Up City Studio også få et kig på en vaskeægte racerbil fra Lamborghinis Super Trofeo-serie, som ligeledes står til udstilling.

Facts om Lamborghini Revuelto

Revuelto er den nye topmodel fra Lamborghini og blev præsenteret i 2023 – samme år, som det italienske sportsvognsmærke fyldte 60 år. Revuelto efterfølger legendariske modeller som Miura, Countach, Diablo, Murcielago og Aventador – og den er ligesom sine forgængere udstyret med en V12-motor, udviklet på den historiske fabrik i Sant’Agata Bolognese.

Revuelto skiller sig imidlertid ud på ét væsentligt punkt, da det er den første elektrificerede model i fabrikkens historie. Den kraftfulde benzinmotor er kombineret med tre effektive elmotorer samt et batteri, som kan oplades med en ledning. Dette gør ikke blot Revuelto til den kraftigste og hurtigste model nogensinde med sin samlede effekt på hele 1.015 hestekræfter en accelerationstid fra 0-100 kilometer i timen på blot 2,5 sekunder – det gør den også til den første Lamborghini, som kan køre på ren el.

What do you think?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings