in ,

Martin Andersen storsatser i TCR

Den tidligere Super GT-mester, Martin Andersen, storsatser i år i TCR. 

Det kommer ikke som den store overraskelse for Vildmedbiler.dk, for lige inden coronakrisen lukkede Tyskland ned i marts, var vi vidende om, at han hentede en spritny Hyundai i30 N TCR på fabrikkens motorsportsafdeling i Alzenau i Tyskland, og transporterede den til Danmark. 

“Vi ville have bilen, og traf derfor en hurtig beslutning om at køre ned og hente den. Ventede vi, kunne vi først få en bil til efteråret,” fortæller Martin Andersen til Vildmedbiler.dk. 

Få dage forinden smutturen til Tyskland havde Martin Andersen og hans bagland aftalt et møde med Hyundai Danmark omkring projektet, men på grund af coronapandemien blev det aflyst. 

Derfor skulle der handles hurtigt.

Sponsorerne bakkede fuldt op omkring Martin, men på grund af Coronakrisen, har Hyundai Danmark først fået deres planer med projektet på plads. Det bliver offentliggjort i dag.

“Det har været en nervepirrende periode, men heldigvis er alt gået godt,” siger den nybagte TCR-kører, der valgte den ny klasse, fordi der skulle ske noget nyt og fordi sponsorerne syntes det var den rigtige vej at gå.

Martin Andersen har testet bilen to gange på Padborg Park, og glæder sig til morgen at komme i aktion ved den officielle TCR-test på FDM Jyllandsringen. 

“Jeg har fået et fantastisk indtryk af Hyundai’en, men da jeg ikke har testet med de bedste kørere, bliver det spændende at se, hvor jeg står,” siger han. 

Vildmedbiler.dk følger testen på FDM Jyllandsringen fra ringside. 15 kørere er tilmeldt, mens tre af forskellige årsager har meldt fra.

Foto: Niklas Majgaard

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings