in

Få ny firmabil en gang om året

36 til 48 måneder er den normale bindingsperiode for firmabiler, men et nyt produkt fra bilabonnementstjenesten Dribe gør det nu muligt at nedbringe perioden til bare ni måneder.

Det betyder, at en virksomhed ikke risikerer at hænge på bilen i flere år, hvis medarbejderen skifter job i den periode.

Foruden den markant lavere risiko giver den korte bindingsperiode virksomhederne en række fordele; at medarbejderne hurtigere kan udskifte bilen, hvis deres arbejdsopgaver ændrer sig, eller hvis deres private behov kræver det, ligesom de kan se frem til at ny bil minimum én gang om året.

Virksomhederne får også en langt mere sikker og miljørigtig bilflåde, fordi bilerne er fabriksnye og skiftes oftere. Desuden sparer både medarbejdere og virksomhed tid sammenlignet med andre firmabilordninger, da al administration sker digitalt. Via en app kan hver medarbejder se og selv booke de biler, der opfylder virksomhedens bilpolitik, og som ligger inden for netop deres økonomiske ramme.

Ifølge Dribe svarer priserne Dribe at Work til erhvervsleasing. De samlede månedlige omkostninger til en firmabil af mærket Passat Variant Elegance PLUS 2,0 TDI 150 HK DSG7 er 5.799 kr. Prisen inkluderer service- og reparationsaftale, forsikring inkl. glasskadedækning, vejhjælp samt sommerog vinterdæk inkl. dækskifte ogopbevaring.

Dribe, der er udviklet af Semler Innovation, har siden februar 2018 tilbudt private forbrugere bil abonnement med mulighed for at skifte til en anden model, hvis brugerens behov ændrer sig. Dribe forventer ved udgangen af 2019 at have ca. 4.000 medlemmer.

Fakta: Sådan fungerer Dribe at Work 

  • Dribe at Work giver virksomheder og deres medarbejdere adgang til de nyeste bilmodeller fra bl.a. Audi, Skoda, Seat og Volkswagen. 
  • Virksomheden definerer selv, hvilke biler der skal være i netop deres digitale garage, og hvilke medarbejdere der har adgang til hvilke prisniveauer og bilmodeller. 
  • Medarbejderen klarer resten via Dribe at Work-appen. Det er også i appen, at medarbejderne booker den ønskede bil og ordner det praktiske, når biler skal hentes og afleveres. 

 

Foto: Skoda Octavia Combi 2020.

 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings