in

SuperCup-kørere skifter til TCR

Deres to Seat Ibiza SC 1,8 TSI SuperCup-racere er solgt, og den første af to VW Golf TCR-racere er rullet ind på racerværkstedet i Sunds ved Herning.   

Den anden kommer i næste uge.            

Nummer et og to i den danske standardvognklasse, SuperCup, Rene Povlsen og Allan Kristensen, har været på indkøb hos Kristoffersen Motorsport i Sverige, hvor de har erhvervet sig to de to Golf GTI. 

Efter sæsonafslutningen i SuperCup besluttede ungdomskammeraterne sig for at købe to TCR-biler til at deltage med i Special Saloon Car i 2020, men da det blev meldt ud, at der kom en TCR-klasse hjemme som afløser for DTC, skiftede de mening. 

Den klasse ville de være en del af. 

“Det er virkelig godt for dansk motorsport, at det lykkedes promotor Martin Jensen at overbevise DASU om at TCR er fremtiden i dansk banesport, om end den endelige accept kom noget sent.” siger Allan Kristensen til Vildmedbiler.dk.  

De to svenske Golf GTI TCR er fuldt optimeret med bl.a. sekventiel gearkasse, så vinteren skal primært gå med at bygge teamet op, dekorere bilerne og snakke med sponsorer. 

Allan Kristensen og Rene Povlsen håber, udover at køre TCR i Danmark, at de får mulighed på at køre med Special Saloon Car, når de skal på gæstevisit på Lausitzring i Tyskland. 

“Det vil fantastisk at køre et race på en af de allerhurtigste baner i verden,” siger Allan Kristensen. 

De to HVM/Air Connection-kørere deltog sammen med 60 andre interesserede i TCR Danmarks orienteringsmøde i Middelfart, hvor alle fakta på en yderst professionel måde blev lagt frem. 

“Martin Jensen og hans partnere i TCR Danmark gjorde det muligt at overskue, hvad det vil koste at køre i klasse, og det ser fornuftigt ud,” slutter Allan Kristensen. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings