in ,

Mercedes-AMG SL bombe frigivet til salg

Mercedes-AMG SL 63 S E PERFORMANCE7

Ikonisk model med hidtil usete kræfter

Man kan ikke tale om SL-serien uden at nævne den ikoniske status, som netop den model har hos Mercedes-Benz. I 1954 introducerede Mercedes-Benz den legendariske 300 SL med de banebrydende ”mågevinge døre”, og I 1957 kom den åbne roadster version. De to søstermodeller er i dag anerkendt som to af de absolut største ikoner nogensinde fra Mercedes-Benz og for coupé- og roadster-modeller generelt.

SL-serien har derfor altid haft en særlig plads hos Mercedes- og bilentusiaster, og den nyeste version i form af SL 63 S E-PERFORMANCE er den kraftigste nogensinde, hvilket helt naturligt gør den til noget ganske særligt.

Sportslig bil kræver sportsligt udstyr

Med i købet af SL 63 S E-PERFORMANCE følger en lang række udstyr, og med denne topmodel i serien får du endnu mere udstyr med skarpt fokus på køredynamik.

Det gælder fx for AMG DYNAMIC PLUS-pakken, som blandt andet indeholder AMG RIDE CONTROL-undervogn, elektronisk spærredifferentiale på bagakslen og de karakteristiske, gule AMG bremsekalibre.

Det betyder dog ikke, at den vanlige Mercedes-Benz komfort er gået tabt. I Premiumpakken, som også er standard, får du blandt andet fuld integration af smartphone, DIGITAL LIGHT, opvarmet rat, udvendig AMG lysmarkering, Tyveripakke PLUS, Burmester lydanlæg, ambiente belysning og MAGIC VISION CONTROL.

Populære tilvalg

SL 63 S E-PERFORMANCE appellerer til de mest kræsne købere, og mange vælger at inkluderer endnu mere i deres bestræbelser efter perfektion. Blandt de mest populære tilvalg er Premiumpakke PLUS, som foruden indholdet i Premiumpakken også giver augmented reality, så du får oplysninger om fx navigationsrute serveret direkte i head-up displayet, som også er inkluderet i pakken. Dertil sørger klimasæderne for endnu mere komfort via enten varme eller -ventilation, ligesom Multikontursæderne og Energizing komfortpakke PLUS bidrager til den komfortable køreoplevelse. Alt sammen inkluderet i Premiumpakke PLUS til 80.000,- DKK.

En anden populær opgradering er fra Burmester lydanlæg til Burmester high-end 3D surround sound system. Opgraderingen koster 86.140,- DKK og giver dig en lydoplevelse uden sidestykke, hvor selve bilens karosseri er tænkt ind i designet og udnyttes til at forme lydbilledet.

What do you think?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings