in

“Jeg glæder mig til at køre TCR”

Som tidligere skrevet af Vildmedbiler.dk har den tidligere DTC-kører, svenske Tony Persic, besluttet sig at fortsætte sin danske karriere i TCR Danmark i 2020. 

“Sagen er, at vi sidste år blev kontaktet af DTC og blev inviteret til at køre i serien. Vi blev taget enormt godt imod af alt og alle i Danmark, og jeg følte mig bare hjemme med det samme. Det vil jeg gerne have mere af, så derfor blev det TCR Denmark for mit vedkommende. Jeg er især imponeret af det danske publikum, for der kommer altid masser af tilskuere, hvilket vi ikke altid ser herhjemme i Sverige, siger han. 

Toni Persic har allerede kørt de første kilometer i sin VW Golf GTI TCR-racer og han ser den danske serie som en ny start – ikke mindst for ham selv.

“Efter at have testet bilen føler jeg, at have bedre chancer i TCR end i DTC, og jeg tror frem for alt, at bilerne vil udligne noget af forskellen mellem de forskellige teams,” tilføjer han. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings