in

Officielt: Elgaard satser på TCR

Rygterne talte sandt. Casper Elgaard gør efter tre års pause som kører næste år comeback i det ny standardvognmesterskab, TCR Danmark. 

Dermed tager han handsken op mod sin mangeårige DTC-rival, Jan Magnussen. 

Der er flere grunde til, at Casper Elgaard pudser hjelmen af til den ny sæson. 

“Et er, at jeg synes den nye TCR Denmark er en rigtigt spændende klasse, som har meget potentiale og nyder stor sponsorinteresse. Et andet er, at jeg i min gæsteoptræden i Grand Prix Danmark på FDM Jyllandsringen  blev enormt imponeret af TCR-raceren,” siger Casper Elgaard. 

At det var år siden Elgaard havde siddet i raceren var ikke til at se, men formen skal dog pudses af. 

“Jeg må have snøret løbeskoene, for den fysiske træning har været lidt forsømt de sidste tre år,” lyder det fra den mangedobbelte DTC-mester.

At Casper Elgaard og Massive Motorsport i TCR Danmark kommer på banen med to helt nye biler, er ikke den eneste ændring i 2020.  

Teamet hovedsponsor, STARK, har valgt at holde en pause efter otte år, så derfor skal Casper Elgaard på sponsoprjagt. 

“Vi har haft et fantastisk samarbejde med STARK, så det bliver underligt ikke at have dem med næste år, men vi er allerede i gang med at finde en ny stærk samarbejdspartner,” fortæller Casper Elgaard. 

Vildmedbiler.dk har tidligere skrevet, at Massive Motorsport stiller op i Honda næste år, og det tror vi stadig på. 

TCR, eller Touring Car Racing, som det står for, er en verdensomspændende kategori af standardvogne, som køres på nationalt plan i over 20 lande. Derudover er der også en europæisk serie såvel som et verdensmesterskab – og derfor er det også en serie med internationalt snit, som Massive Motorsport nu træder ind i. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings