in ,

Formel-talent skifter til den ny TCR-klasse

Drømmen om en formel-karriere er opgivet, så 19-årige Jonas Lindhardt har besluttet at prøve talentet af i den ny danske standardvognklasse, TCR. 

“Jeg havde svært ved at se, hvordan vi skulle kunne skaffe penge til at komme videre i formel-racing, der er blevet vildt dyrt. I stedet kikkede vi på TCR, hvor jeg ser rigtigt gode muligheder med et stærkt bagland og store navne på listen over kørere,” siger nordjyden. 

Skiftet til bil med tag over hovedet kom, da der åbnede sig en mulighed for at lease en VW Golf GTI TCR, som Kim Holmgaard tidligere har kørt langdistanceløb i. 

“Det er en god løsning at leje racerbilen i stedet for at bruge mange penge på at købe en ny, og lykkedes projektet ikke, kan jeg jo bare levere bilen tilbage,” siger Jonas Lindhardt til Vildmedbiler.dk. 

Men den udgang tror han ikke vil komme i spil. 

“Jeg ved godt, at der er store navne med i TCR-klssen, og at det bliver svært, men jeg er klar til at tage kampen op, og kan jeg drille nogle af de store navne, så er det endnu bedre,” lyder det fra Jonas. 

Planen er, at han stiller op i Am-klassen, hvor der køres med DSG-gearkasse. Samtidigt kan han som 19-årig også køre med i U23-mesterskabet. 

Foto: Dan – Photo-Graphic

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Firmabil: Volvo vipper Mercedes af pinden

Dacias elbil skal være Danmarks billigste