in

Porsche Cayenne med superpower

Porsche har netop præsenteret en ny udgave af Cayenne, der er mærkets mest sælgende model.

GTS, står der på fordørene og bagsmækken, og det forpligter. Bogstaverne går nemlig tilbage til den berømte 904 Carrera GTS fra 1963.
Siden da har GTS været navnet på særligt sportslige Porsche-modeller.

Og sportslig er den ny Cayenne GTS med 3,6-liters V6 bi-turbo motoren, der blev introduceret i Cayenne S. Men i GTS med lavere forbrug og højere ydelse.

I forhold til den tidligere model med V8 sugemotor er effekten steget med 20 hk til 440 hk og drejningsmomentet med 85 Nm til nu 600 Nm, mens brændstofforbruget forbedres fra 9,3 km/l til 10,0 km/l.

Porsche Cayenne GTS accelererer fra 0 til 100 km/t på 5,2 sek. og har en tophastighed på 262 km/t.
Et nyt sportsudstødningssystem sørger for den markante GTS lyd.

Takket være standardudstyret Porsche Active Suspension Management (PASM) giver GTS en utrolig dynamisk køreoplevelse, da PASM giver et sportsligt setup.
Med PASM som standard bliver Cayenne GTS 24 millimeter lavere, mens reguleringen af luftaffjedringen giver yderligere 20 millimeter.

Som standard har modellen fået fronten fra Cayenne Turbo med store luftindtag og Sport Design-pakke, herunder mere kurvede sideskørter og større hjulkasser.
Tagspoileren og den nederste del af bagpartiet er malet i karosseriets farve. Farven sort giver nogle slående kontraster: Alle synlige bogstaver er sorte, ligeså 20-tommer hjul i RS Spyder-design, udstødningsrør, det indre i bi-xenon forlygterne samt indramningen af de mørke LED baglygter.

Den sportslige karakter fortsætter i interiøret: Otte-vejs elektrisk indstillelige GTS sportssæder i læder/alcantara, herunder GTS bogstaver på nakkestøtterne, er monteret som standard, ligesom andre detaljer i interiøret er i alcantara. En GTS interiør-pakke fås som ekstraudstyr i “carmine red” eller “rhodium silver” med omdrejningstæller, dekorative syninger, skrift i nakkestøtter og sikkerhedsseler i kontrastfarve.

Porsche Cayenne GTS har verdenspremiere den 19. november på Los Angeles Auto Show. Den kommer til Danmark i marts 2015, men kan allerede nu bestilles hos Danmarks to autoriserede Porsche Centre.

Prisen bliver fra 2.071.925 kr. inkl. moms og afgifter.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Nyt drama i Audi-lejren 

Et stort rungende tillykke!