in ,

Vind penge i ny dansk e-racingserie

Det er rigtigt dyrt at få drømmen om at blive racerkører opfyldt, rigtigt dyrt endda! 

Men nu kan du gratis komme ud at køre virtuel racing i Porsche Esports Carrera Cup Denmark og endda tjene gode penge. Den samlede præmiepulje er på 100.000 kr.

Porsche Esports Carrera Cup Denmark afvikles i et samarbejde mellem Porsche Danmark og ESR Esport Racing, som er den førende promotor indenfor digitale motorsportsevents i Danmark.  

Mesterskabet bliver kørt over ti afdelinger med start den 8. november og finale i april 2021. Det samlede felt på 40 deltagere vil blive udvalgt via en kvalifikationsrunde, som er åben for alle kørere med en iRacing-reglementeret C-licens.  

“Ved at bygge Porsche Esports Carrera Cup Denmark op sammen med Esport Racing sikrer vi den mest professionelle afvikling af mesterskabet, så vi både opnår en spændende og underholdende racerserie for de mange fans, som vil kunne følge løbene live på Youtube – og samtidig et benhårdt og udfordrende mesterskab for kørerne. Vi har store forventninger til den nye serie og glæder os til, at de digitale racerbiler ruller til start, lyder det fra PR & Marketing Manager hos Porsche Danmark, Peter Jurland. 

Alle løb transmitteres live på Youtube med danske kommentatorer. Banerne offentliggøres på løbsdagen. 

Find mere information om Porsche Esports Carrera Cup Denmark på www.porsche.dk/mere-porsche/Porsche-Esports-Carrera-Cup-Denmark/ 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings