in

Et stort rungende tillykke! 

Tillykke til Young Driver AMR. Tillykke til Jan Struve. Tillykke til Kristian Poulsen og David Heinemeier-Hansson.

Med sejren i næstsidste afdeling i Bahrain i dag, vandt det danske team og de to kørere FIA World Endurance Championship i GTE/AM.

Det var det danske teams, denne gang med Nicki Thiim som tredjemand, fjerde sejr i denne sæson.

Og selv om der resterer endnu en afdeling, i Brasilien, kan de ikke nås.

“Sejren i Bahrain var en stor lettelse, for nu kan vi tage til Brasilien og køre uden nerver,” siger Kristian Poulsen til vildmbiler.dk.

Den nybagte World-Cup-vinder har store roser til Nicki Thiim, som har vundet, hver gang, han har startet for teamet.

“Han er en fantastisk kører,” siger Poulsen.

Mesterskabet er en stor triumf for den danske teamejer, Jan Struve, der hvert år poster millioner af kroner ind i projektet.

“Han er en fantastisk chef. Han har tjek på hver eneste detalje, intet er overladt til tilfældighederne,” fortæller Kristian Poulsen til vildmbiler.dk.

Jan Struve har overfor os udtrykt stor interesse for at fortsætte i serien endnu en sæson, men først nu, hvor mesterskabet er i hus, vil han begynde at tænke på 2015-sæsonen.

Han vil meget gerne køre Le Mans, men det kræver, at han kører hele World Cup-serien.

“Som vinder af GT-klassen sidste år, håber jeg at få dispensation af ACO til kun at køre de tre løb forud for Le Mans, men det bliver en hård nød at knække,” siger Jan Struve til vildmbiler.dk.

Jamen, kan han så ikke bare køre de tre løb og Le Mans, og så trække bilen? Jo, det kan han godt, men det koster en formue i straf.

Så det sker ikke!

Så enten forsvarer han mesterskabet i WEC eller også kører han ELMS i Europa. Det betyder færre lange rejser og mindre udgifter.

Tom Kristensen startede sidst i Bahrain på grund af store tekniske udfordringer og en manglende kvalifikation, og sluttede på femtepladsen i LMP1, to omgange nede.

I GTE/AM sluttede Christoffer Nygaard sammen med Lamy og Lana på tredjepladsen.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings