in

Ford sætter pris på Mondeo

397.600 kr. er prisen for den ny Ford Mondeo Trend stationcar med 1.5 l. EcoBoost benzinmotor med 160 hk og stylingpakke. Eksklusiv levering.

Det meddeleler Ford DK i dag. De oplyser også, at den længe ventede firmabil er ude hos forhandlerne den første weekend næste år. Men at den allerede kan bestilles nu.
Se alle priserne på www.ford.dk.

De første modeller, der kommer til Danmark inkluderer benzin- og dieselvarianter i Trend- og Titanium udstyrsniveau. Den nye Ford Mondeo er bygget på Fords helt nye CD-segment-platform, ligesom chassis, affjedring og styring har gennemgået omfattende forbedringer.

Der er sket en voldsom udvikling siden den seneste Mondeo blev lanceret. Både når det kommer til design, materialevalg, samlekvalitet og teknologi har Ford løftet barren. Resultatet er den bedst kørende og mest komfortable Mondeo nogensinde.

Forandringerne afspejler sig også i det ydre, hvor Mondeo har fået profil som en sports-coupé med et let næsten ’svævende’ udtryk. Den markante trapez kølergrill, den skulpturerede kølerhjelm og de skarpt skårne, smalle forlygter fuldender indtrykket af elegance og styrke.

Indenfor kan nye Mondeo-ejere glæde sig over den høje materialekvalitet og den sportslige kabine. Instrumentpanelet er både digitalt og analogt og alle betjeningsknapper er ”soft-touch”. Frontsæderne har fået en ny, tyndere profil, som efterlader mere benplads til såvel fører som bagsædepassagerer.

Den nye Mondeo kommer både som en 5-dørs version og som stationcar med mulighed for panoramatag.

For første gang vil Mondeo også byde på variable køreindstillinger. Med Fords Interactive Vehicle Dynamics Control er det muligt at påvirke bilens styring og affjedring og dermed opnå forskellige køreoplevelser i henholdsvis ’komfort’, ’normal’ eller ’sport’.

Benzinmotorerne rækker fra den lille og flere gange prisvindende 1,0 EcoBoost over den nyudviklede 1,5 EcoBoost og en opdateret 2,0 EcoBoost, mens en særlig ECOnetic-model med en 1,6 liters TDCi diselmotor leverer et opsigtsvækkende lavt CO2-udslip på blot 94 g/km. Den vil blive suppleret af en kraftigere 2,0 TDCi.

Mondeo er også udstyret med et avanceret bås-parkeringssystem (Perpendicular Parking) som er en udvidet udgave af Active Park Assist. Bås-parkeringen sætter ikke blot føreren i stand til at identificere egnede parkeringspladser, men også sørger for at føre bilen ind i en perfekt parkering parallelt med kantstenen eller ind mellem to andre biler i en parkeringsbås. Og når man skal ud fra kantstenen igen, hjælper Park-Out-Assist, mens Side Parking Aid skaber overblik over – og advarer – hvis der er kollisionstruende genstande i nærheden af bilen.

Active City Stop forhindrer kollisioner ved kørsel i kø og bytrafik, mens Lane Keeping Aid, automatisk, sørger for at holde Mondeoen på sporet, hvis bilen kommer lidt for tæt på vejens kant- eller midterstriber.
Ford Mondeo syntes godt klædt på til firmabil-kampen med VW Passat

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings