in

Dennis Lind håber stadig på DTC

Dennis Lind var til stor skuffelse for ham selv ikke blandt dem, der blev meldt ud som fabrikskører for med Lamborghini Squadra Corse på trods af han havde vundet den asiatiske GT3-serie. 

Men han er nu blevet indlemmet i truppen. 

“Jeg ved ikke, hvorfor det først er sket nu, men det er jo også lige meget, for nu er min store drøm er blevet opfyldt,” siger han til Vildmedbiler.dk. 

Dennis Lind skal køre de seks løb i Pro-klassen i den internationale Blancpain Endurance Serie for FFF Racing plus at, han skal teste og lave simulatorarbejde for Lamborghini. 

Det kan få konsekvenser for hans engagement hos LM Racing i DTC. 

“Jeg har ikke afskrevet Dennis, for jeg kender endnu ikke hans fulde Lamborghini-program,” siger teamchef Lars Mogensen til Vildmedbiler.dk. 

Men uanset hvad der sker, kommer LM Racing med tre biler i 2019. 

Dennis Lind har heller ikke overblik over DTC-situationen i den kommende sæson, men han håber på, at han kan køre udvalgte løb i serien. 

“Jeg skal have en snak med Lamborghini i starten af det ny år for at høre deres mening om at køre i Danmark, og jeg skal selvfølgelig have afstemt mit Lamborghini-program med DTC-kalenderen,” fortæller han. 

Hvem Dennis skal køre sammen med i Blancpain Endurance Serie, der har sæsonstart på Monza den 13.-14. april, er endnu ikke kommet danskeren for øre.. 

“Jeg ved kun, at det bliver en Pro-kører, og jeg håber det bliver en ældre rutineret kører, der kan kan guide mig videre i min racerkarriere,” slutter han samtalen med Vildmedbiler.dk.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings