in

Scoop! Jan Magnussen skal køre TCR 

Europas mest vindende racerkører og tidligere DTC-stjerne, Jan Magnussen, vender efter et års pause tilbage til toppen af dansk banesport. 

Han bliver frontfigur i den ny standardvognklasse, TCR Danmark.  

Jan Magnussen har skrevet en et-årig kontrakt med LM Racing fra Silkeborg, og skal køre seriens syv løb i 2020. En kontrakt der også omfatter andre endnu ikke offentliggjorte raceraktiviteter. 

“Det har gjort ondt at sidde udenfor i DTC i denne sæson, så jeg glæder mig til igen at møde de danske racerfans og være en del af den ny TCR-klasse,” siger Jan Magnussen til Vildmedbiler.dk. 

Det er et kæmpe scoop for TCR Denmark at få Magnussen som frontfigur sammen med den mangedobbelte DTC-mester Casper Elgaard, der seriøst rygtes til klassen. 

To superstjerner der vil trække mange kørere og et stort publikum til. 

Jan Magnussen testede for et par uger siden Super GT hos Team Flexlease.nu-Strøjer tegl på Padborg Park og blev tilbudt en kontrakt, men tilbuddet fra LM Racing var så attraktiv, at han ikke kunne sige nej. 

“Vi er utroligt glade for at få Jan i teamet, og vi kan næsten ikke vente til at komme i gang med sæsonen den 18. april på FDM Jyllandsringen,” siger teamchef Lars Mogensen, LM Racing. 

Magnussen og en endnu ikke offentliggjort kører, tre er i spil, skal hos LM Racing køre VW Golf. Teamet har købt to nuværende VM-biler, som efter hvad Vildmedbiler.dk vil blive erstattet af nye senere på sæsonen. 

“Jeg har endnu ikke haft lejlighed til at teste TCR-raceren, men jeg har kun hørt godt om den, og glæder mig til at teste den i begyndelsen af næste år,” fortæller den tidligere Corvette GT-stjerne. 

Det amerikanske team, Corvette Racing, sagde efter afslutningen af denne sæson farvel til danskeren efter mange års samarbejde. 

“Det var en kæmpeskuffelse at blive vraget af Corvette, men jeg forventer at få et par løb i den ny centermotoriserede Corvette i to af de store langdistanceløb i USA. Le Mans næste år bliver desværre ikke med Corvette, men måske med et andet team, for jeg har ikke opgivet at få en ny samarbejdspartner” siger Jan Magnussen til Vildmedbiler.dk. 

TRC Danmark holder i aften i Middelfart orienteringsmøde om TCR, hvor reglement, omkostninger og løbskalender vil blive fremlagt og diskuteret. 

“Et stort antal interesserede har meldt sig til arrangementet,” siger TCR-promotor Martin Jensen til Vildmedbiler.dk 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings