in

Mikkel Jensen får fabrikskontrakt

Talentfulde Mikkel Jensen er blev ophøjet til professionel fabrikskører for BMW Motorsport næste år. 

Danskeren har i år været BMW juniorkører i den tyske ADAC GT Masters, men sætter sig nu op på den øverste hylde i BMW hierakiet. 

Hvad Mikkel Jensen skal køre i 2019 er endnu ikke offentliggjort. Først skal han, som skrevet på Vildmedbiler.dk, teste BMWs DTM-racer på Jerez i Spanien sammen med tre andre talenter. 

Hvem af de fire, der får den ledig plads ved kun BMWs motorsportschef, Jens Marquardt, men han vil ikke sige noget før efter DTM-testen. Han ønsker at se Mikkel Jensen og de andre an endnu en gang for at være helt sikker på sit valg.  

En gennemgang af BMWs løbsprogrammer, der blev offentliggjort sent i aftes, viser at både Nick Catsburg og Nick Yelloly, der også skal teste DTM, har fået tildelt roller i andre serier, så kampen syntes at stå mellem Mikkel og sydafrikaneren Sheldon van der Linde. 

Det er et gæt, men Vildmedbiler.dk krydser fingrene for unge Jensen. 

—–
 

Den dobbelte IMSA GTD-mester, Christina Nielsen, har endnu ikke 2019-sæsonen på plads i WeatherTech SportsCar Championship i USA. 

Ifølge Sportscar365 har den danske racerkører, der som den første nogensinde kunne kalde sig “Porsche Selected Driver”, ikke været i stand til at efterkomme de økonomiske krav Porsche-teamet Wright Motorsport stillede til hende for at fortsætte i teamet næste år.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings