in

Danske GT-kørere til tops i Japan

“Kan du rejse til Japan med det samme og køre en afdeling i Lamborghini Super Trofeo Asia næste weekend?” 

Det spørgsmål blev Lamborghini juniorkøreren Frederik Schandorff, da han trådte ned fra podiet efter tredjepladsen i natløbet i Lamborghini Super Trofeo Europe på Misano i Italien. 

Og ja, det kunne han. 

“Det var en lang rejse, og jeg nåede kun at se banen på video, inden jeg skulle ud til den første træning,” fortæller Frederik Schandorff til Vildmedbiler.dk. 

Det betød åbenbart ikke så meget for Frederik og hans australske makker, Ben Gersekowski, for de kunne efter første løb strække armene i vejret som vinder af løbet. 

Ben kørte næstbedste tid i tidtagningen, og det var også ham, der startede i bilen. Ved køreskiftet var han toer og den placering lykkedes det mig at veksle til føringen og senere også sejren. Det var en fantastisk følelse,” lyder det fra Frederik. 

Søndagens løb gik knap så godt. De bøvlede med dækkene og måtte “nøjes” med en fjerdeplads. 

Frederik Schandorffs teamkammerat i LM Racing i DTC, Dennis Lind, var også til start på Suzuka. Han stillede atter op i den asiatiske Blancpain GT3 Serie i en Lamborghini Huracan.  

Og han gjorde også Danmark ære. 

En tredje- og førsteplads blev det til for ham og hans medkører Martin Kodric. Det betyder, at de to nu har et forspring på 19 point i den samlede stilling. 

“Vi skulle i weekenden køre på et nyt dæk fra Pirelli og det gav nogle udfordringer med opsætning af bilen. Vi forventede derfor ikke det helt store i første løb, så en tredjeplads var rigtigt godt. I andet løb fik jeg bilen på en femteplads og var pænt foran, da jeg kørte over målstregen,” fortæller Dennis Lind til Vildmedbiler.dk. 

Både Dennis og Frederik får en fortjent hvil i den kommende weekend inden de midt på ugen rejser til Norge for at køre en afdeling i DTC-mesterskabet på Rudskogen. 

Efter Norge tager Dennis Lind til Japan igen for at køre en afdeling i den asiatiske GT3-serie på Fuji og ugen efter går turen til kina, hvor der køres løb to weekender i træk. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings