in

Dennis Lind i stor serie

Lamborghini danske fabrikskører, Dennis Lind, skal i år bl.a. køre en fuld sæson, fem løb, i Intercontinental GT Challenge for Orange1 FFF Racing Team. 

Han skal køre teamets Lamborghini Huracan GT3 sammen med de europæiske mestre, Andrea Caldarelli og Marco Mapelli, med sæsonstart i Liqui-Moly Bathurst 12 Hour i næste måned. 

Dennis Lind i øjeblikket i Dubai for at forberede sig til årets første interntionale 24-timersløb med Barwell Motorsport i en Lamborghini Huracan GT3 Evo 2019. Løbet køres i den kommende weekend. 

…. 

Aston Martins danske fabrikskørere, Nicki Thiim og Marco Sørensen, får i årets Le Mans ny medkører. Det engelske team meddeler i dag, at stjernekøreren Rchard Westbrook erstatter Darren Turner i “Dane Train”. 

Også en anden tidligere Ford GT-kører, Harry Tincknell, skal køre Le Mans med Aston Martin. Han skal køre i fabrikkens andenbil i GTE-klassen sammen med Alex Lynn and Max Martin 

…. 

Anders Fjordbach og Dennis Andersen fortsætter i år i LMP2 i ELMS for fjerde sæson i træk. 

Hvordan High Class Racings Le Mans-planer bliver, er endnu ikke på plads, da teamet først i februar få besked om de får begge LMP2-biler med i 24-timersløbet. 

Men rygter går på, at Anders Fjordbach, Jan Magnussen og Dennis Anders skal køre “danskerbilen”, mens japaneren, Kenta Yamashita og amerikaneren Mark Patterson samt en endnu unavngiven kører skal dele den LMP2 High Classs Racing deltager med i WEC. 

 

Den dobbelte IMSA-mester, Christina Nielsen, kører i år for det østrigske Lamborghini-team, Grasser Racing, og vil forsøge at generobre det amerikanske GTD-mesterskab sammen med sin britiske makker, Katherine Legge.  

Det dansk-engelske par starter sæsonen i 24-timersløbet på Daytona International Speedway den 22.-26. januar. 

…. 

Nicki Thiim er i år på deltagerlisten i 24-timersløbet på Daytona International Raceway i GTD-klassen for Heart of Racing den 22.-26. januar. 

 

Vinderen af sidste års Lamborghini World Final, Frederik Schandorff, venter med spænding på, hvilket løbsserie(r) den italienske sportsvognproducent vil have ham med i 2020. 

“Der går nok en månedstid, inden de melder noget ud, og indtil da vil jeg arbejde hårdt på at lære det italienske sprog,” siger Schandorff til Vildmedbiler.dk. 

Men allerede om to uger skal den tidligere DTC-kører med Lamborghini til Livigno i det nordvestlige Italien for at køre med inviterede gæster. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings