in ,

Magnussen på Le Mans med Corvette

Så har man set det med, Jan Magnussen kører race i dagligstuen.

Jan Magnussen vender tilbage til Corvette Racing på Le Mans den 13.-14 juni. 

Det amerikanske team stiller med to biler i det virtuelle 24-timersøb, der har mange fabriksteam og en perlerække af indernationale racerstjerner op startlisten. 

Magnussen får Dennis Lind, Tommy Milner og Alen Terzic som medkørere. 

Den dobbelte IMSA-mester og flere gange Le Mans-vinder har haft store succes i Legends Trophy online series, som i det virtuelle Le Mans også bruges konsollen rFactor 2. 

Også Aston Martin stiller med to danskere i den ene af deres to biler. Det er Nicki Thiim og Lasse Sørensen. 

Endelig stiller Ferrari fabrikskøreren Nicklas Nielsen op for AF Corse.

Det siger Jan Magnussen:

“Esporten har virkelig oplevet et boost dette forår, og jeg har selv været aktiv i Legends Trophy-mesterskabet, hvor jeg kører mod andre tidligere Formel 1-kørere direkte fra en simulator hjemme i mit køkken. At køre racerløb i en simulator vil aldrig blive det samme, som at køre i en virkelig racerbil, men esporten har til gengæld nogle andre ting at byde på. Det er nemmere at samle topnavne fra hele verden, og ikke mindst er det langt mere underholdende, både at se på og at deltage i, end de fleste motorsportsfans og kørere vil have troet. Det bliver mit første virtuelle løb for Corvette Racing, og at det ovenikøbet bliver sammen med Dennis Lind, som både er en del af min familie og samtidig en af de hurtigste mest erfarne racerkørere i en simulator, gør det kun endnu federe.”
og Dennis Lind:
“Det er fedt at opleve, hvordan de store fabriksteams supporterer det virtuelle Le Mans, og jeg er enormt glad for at have fået muligheden for at tilslutte mig Corvette Racing sammen med Jan. Jeg havde bestemt ikke regnet med, at mit første officielle Le Mans skulle blive i en simulator, men med de navne og de teams, vi skal kæmpe imod, skal det nok blive en kæmpe udfordring. Jeg har selv dyrket esport gennem flere år og oplevet, hvordan teknologien løbende er blevet mere og mere realistisk. Og med så mange store navne samlet i ét stort 24-timersløb bliver det bestemt et af de events, du rigtig gerne vil vinde.”
Fakta om det virtuelle Le Mans:
Magnussen og Lind valgt at stille deres simulatorer op hos restaurantkæden Bone’s i Roskilde. Her vil Le Mans-fans og andre med hang til motorsport og ægte amerikansk barbeque få mulighed for at booke pladser og overvære de to racerkørere på tætteste hold og samtidig følge den officielle TV-transmission på storskærme i restauranten. Le Mans-eventet hos Bone’s bliver hostet af TV-værten og Top Gear-navnet Felix Smith, som blandt andet vil interviewe kørerne undervejs i løbet, og gæsterne vil også få mulighed for selv at køre ræs i en simulator samt vinde præmier fra blandt andre Grand Prix Tours og Unibrew.
Debutudgaven af det officielle 24 Hours of Le Mans Virtual flages grønt lørdag den 13. juni klokken 15.00 og slutter præcis 24 timer senere. Løbet vil foruden Jan Magnussen og Dennis Lind også have deltagelse af den danske Ferrari-fabrikskører Nicklas Nielsen og Aston Martin-køreren Nicki Thiim, som deler bil med Lasse Sørensen. Også Formel 1-navne som Max Verstappen, Charles Leclerc, Jenson Button og Fernando Alonso er at finde på den 200 kørere lange kørerliste.

Se de mange teams og kørere her:

Virtual 24H Le Mans Driver Lineup Roundup

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings