in

Eks-DTC-kører skifter til GT4

Efter et skuffende år i SuperGT tager den tidligere frontrunner i DTC, Mikkel C. Johansen, springet ud på den internationale scene. 

Slagelse-køreren har skrevet kontrakt med Team Jönsson Consult/Eva Solo, der i 2020 har anmeldt en Mercedes AMG i Creventic 24H Serien med start på Monza den 27.marts. 

“Jeg havde forhandlet et stykke tid på teamejer Søren Jönsson, og først juleaften faldt aftalen på plads, så det var den bedste gave, jeg kunne få,” fortæller Mikkel C. Johansen til Vildmedbiler.dk. 

Han har i modsætning til teamets to andre kørere, Søren Jönsson og Jan Engelbrecht, ikke testet den spritnye AMG GT4, men det får han lejlighed til en gang før starten på Monza, for der er nemlig fælles test for serien på Tazio Nuvalari i Italien i marts. 

Jønson og Engelbrecht testede Team Jönsson Consult/Eva Solo’s AMG GT4-raceren på Grand Prix-banen ved Barcelona under stor bevågenhed fra Mercedes AMG Customer Racing. 

“Der stilles store krav til de teams, der har valgt fabrikkens racerbiler. Bilen skal køre i de løb AMG har siger god for, og ikke andre,” fortæller Søren Jönsson til Vildmedbiler.dk 

Foto: Søren Jönsson, Jan Engelbrech, Mikkel C. Johansen og chefingeniør Glen Sivertsen. 

 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings