in

Classic Race tilbage i 2021

Classic Race Aarhus, der skulle have været afholdt den 15.-17. maj, er aflyst på grund af Corona-smittens udbredelse, men Poul Dalsgaard, direktør for Classic Race Aarhus. og hans store stab af hjælpere er klar til at tage fat på forberedelserne til næste års løb, der bliver kørt den 28.-30. maj.  

”Vi har fået rigtigt mange positive tilkendegivelser fra alle involverede, så vi er fortrøstningsfulde, og jeg kan garantere, at vi vil arbejde hårdt på at få et super event i 2021. Men selvfølgelig bliver det også en hård tid økonomisk. Så vi håber på opbakning fra sponsorer, samarbejdspartnere, myndigheder og enkeltpersoner. For det ville da være enormt trist for Aarhus, hvis verdens smukkeste racerløb, som hvert år samler 40.000 gæster fra ind- og udland måtte stoppe,” siger Poul Dalsgaard. 

Økonomien og de frivillige er helt afgørende for Classic Race Aarhus’ fremtid. Og Poul Dalsgaard slutter med en appel til de 1.000 mennesker, der hvert år bruger deres tid – og mange deres ferie – på at skabe den store racefestival. 

 ”Vi håber, at alle vores fantastiske frivillige er klar i 2021, så vi igen – sammen – kan skabe en gigantisk byfest for hele familien rundt om verdens smukkeste racerløb. Sæt kryds i kalenderen – vi ses 28.-30. maj 2021.” 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings