in

DTC kører nu også i København

DTC har i to år været et stort trækplaster ved Classic Race Aarhus og nu får også københavnerne og sjællænderne også mulighed for at se Danmarks kongeklasse i aktion.

Der er nemlig indgået en aftale mellem DTC-promotor Peter Elgaard og ledelsen i Copenhagen Historic Grand Prix om at køre på bybanen ved Bellahøj Park den 1.2. august næste år. Og ligesom de øvrige afdelinger af Auto-G Danish Thundersport Championship vil den københavnske afdeling blive vist live på TV2’s nye sportskanal.

DTC har tidligere kørt som opvisningsklasse med to super pole-konkurrencerved Copenhagen Historic Grand Prix , men næste bliver det altså alvor. ”Vi er utroligt glade for at blive en del af det flotte arrangement, og at få mulighed for at vise det københavnske og sjællandske publikum, hvorfor DTC er Danmarks kongeklasse,” siger Peter Elgaard til vildmbiler.dk.

Fra Copenhagen Historic Grand Prix’ side er man også glad for den aftale, der nu er indgået med Auto-G Danish Thundersport Championship. “Det en stor glæde at byde Auto-G DTC velkommen tilbage til vores historiske motorsportsweekend,” siger adm. direktør, Jens Peter Lange. ”I de klassiske rammer har vi henover weekenden nu mulighed for at vise publikum motorsport fra “dengang far var dreng” og til nu. Det både løfter vores event samt styrker vores ambition om at skabe en fantastisk motorsportsoplevelse for hele familien.”

Også kørerne glæde sig til racet i Bellahøj Park.
 ”Jeg synes, det er helt perfekt, at vi skal køre til CHPG. Det foregår i København, og det er godt i sig selv, men at køre på en bybane er altid udfordrende. Hele stemningen er også bedre, når vi kommer til folket, end når folket kommer til os. Og så giver det os også en udfordring, da en fejl kan få store konsekvenser. Det kan jeg lide,” siger en af årets DTC-racevindere, Ronnie Bremer.
Aftalen med CHGP gør, at Auto-G Danish Thundersport Championship nu vil være med ved alle de tre store danske løb: Copenhagen Historic Grand Prix, Classic Race Aarhus og så naturligvis GP Danmark på FDM Jyllandsringen.
“Det bliver en helt vild sæson,” siger en glad Peter Elgaard.

 

CNPhoto.dk

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings