in ,

Classic Race Aarhus er klar til 2021

Classic Race Aarhus 19.-21. maj 2017

Nordeuropas største racefestival er nu økonomisk sikret.

Det betyder, at der den 28.-30. maj 2021 igen bliver mulighed for at opleve både klassiske og topmoderne racerbiler rundt om Mindeparken på verdens måske smukkeste racerbane. 

 “Vi har været igennem en hård tid, siden vi i marts blev nødt til at aflyse årets Classic Race Aarhus på grund af Covid-19. Men nu har vi netop modtaget positivt svar fra Erhvervsstyrelsen på vores ansøgning om kompensation for det aflyste arrangement. Sammen med den fantastiske støtte fra Aarhus Kommune og Salling Fondene gør det, at vi nu er helt sikre på at afvikle festivalen i 2021,” siger Poul Dalsgaard, direktør for Classic Race Aarhus. 

“Har aflysningen af årets løb gjort noget som helst godt, er det, at vi rent faktisk har kunne både finpudse og udvikle mange nye tiltag. Så jeg er sikker på at vores ønske om at udvikle Classic Race Aarhus til en festival for hele familien bliver opfyldt i 2021,” tilføjer han. 

Næste års Classic Race bliver en større og bedre end nogensinde. På det sportslige område er det store program med både historiske klasser og toppen af moderne dansk motorsport stort set på plads. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings