in

Det bliver varmt for Magnussen i Aarhus

Jan Magnussen er bare skarp, altid! 

Det viste han i sæsonåbningen på FDM Jyllandsringen, hvor han i træningen og tidtagningen havde svært ved at finde fart i bilen, men hvor det hele spillede i finalen, som han vandt foran Lasse Sørensen og Kasper H. Jensen. 

Derfor tror vi også på Magnussen i Aarhus i weekenden, men han kommer til at kæmpe for det.

For Dennis Lind og Frederik Scandorff, der blev femmer i finalen, møder op til anden afdeling i DTC ved Classic Race Aarhus i weekenden toptrimmet efter to afdelinger i Lamborghini Super Trofeo sidste weekend på Silverstone. 

Og den regerende DTC-mester, Lasse Sørensen, kommer med masser af selvtillid efter at være blevet signet af Aston Martin Racing til at køre storebror Marcos og Nicki Thiims VM-vindende “Danetrain” Aston Martin V8 Vantage GTE i Aston Martin Racing Festival på Le Mans. 

Glemme Kasper H. Jensen skal vi heller ikke, for han kørte fremragende i åbningsløbet. 

Dennis Lind og Frederik Schandorff kørte fremagende på Silverstone, men strikse dommere hev dem ned fra podiet i weekendens andet løb. Dennis Lind lavede en kanonstart fra anden startrække og havde løbet under kontrol, da han på 15. omgang blev kaldt i pit til en drive-trough-starf for ikke at have holdt bane i den rullende start. 

“Det fortæller mig efter løbet, at jeg flyttede mig ud af linjen og derfor overtrådte startreglerne, en hård straf syntes jeg,” fortæller Dennis Lind til Vildmedbiler.dk. 

Frederik Schandorff kørte sig i samme løb fra en elvte- til en tredieplads, men blev så kaldt i pit for, at tage en drive-trough-straf for at have forladt pitten et sekund for tidligt. 

“Det var selvølgelig surt, men jeg kan glæde mig over, at jeg kørte et godt løb, og at jeg udvikler mig rigtigt godt,” fortæller han til Vildmedbiler.dk. 

For Dennis Lind bliver afdelingen i Aarhus hans første i denne sæson. Han måtte som bekendt melde fra til åbningsløbet på grund af et GT3-løb i Asien. 

“Jeg glæder mig helt vildt. Vores forberedelser i LM Racing har været gode, men da de primært er blevet kørt i mindre godt vejr, er der nok nogle ting, der skal rettes til,” siger han. 

Dennis Lind er ikke specielt vild med bybaner, på grund af den smalle bane og den høje fart. 

“Men det et af de fedeste løb i Danmark med masser af tilskuere og god stemning, så jeg er også klar til at bidrage med underholdningen, tilføjer han. 

Dennis Lind kørte sidst DTC i Aarhus i 2015, hvor han blev nummer tre i finalen efter Jan Magnussen og Casper Elgaard. 

 

Foto: Lasse Sørensen, tv, og Kasper H. Jensen, (th), køler Jan Magnussen af efter finalen på FDM Jyllandsringen.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings