in

bilnyheder kort og godt

Handelskrigen kan sætte en kæp i hjulet for Volvos ambitioner om at slå den nuværende salgsrekord inden 2018 er omme. 

Det er importtolden i USA for varer, der kommer fra Kina, der er årsagen. 

For at afbøde konsekvenserne vil Volvo flytte produktionen af XC60 fra Kina til Europa. 

Nærmere betegnet til fabrikken i Torslanda. 

Derfra vil de blive skibet til USA og solgt der. 

De biler, de produceres i Kina, vil blive sejlet til Europa. 

…. 

Med fem stjerner og en topplacering i 2018 Euro NCAP kan Volvos XC40 føje endnu en hyldest til sine meriter. Det betyder, at XC40 slutter sig til sine større søskende i 60- og 90-serierne som en af de sikreste biler i trafikken.  

Alle de nye Volvo-biler, der bliver solgt i dag, har fået fem stjerner i deres respektive Euro NCAP-bedømmelse. Sidste år blev XC60 kåret til den samlet set bedste af de større off-roadere og den bedste i Euro NCAP 2017 Best in Class Safety. XC90 opnåede det samme i 2015. 

 

Den ny Nissan LEAF er med et salg på 18.000 biler den mest solgte elbil i Europa i år til dato. Den store efterspørgsel i årets første seks måneder styrker dens status som den mest solgte elbil i verden med over 340.000 solgte eksemplarer på verdensplan siden introduktionen af den første LEAF i 2010.  

 

Jaguar E-PACE kommer nu med den længe ventede benzinmotor med 200 hk, og i 2019- udgaven er der mulighed for at tilkøbe Smart Setting teknologi og Adaptive Driving Dynamics 

Jaguar E-PACE er blevet et hit i Danmark. Jaguars første midsize SUV, der blev lanceret i januar måned, har vist sig at blive en bestseller. I Danmark er der registeret i alt 107 styks i årets første seks måneder – og det er dermed en bil, som i den grad har fået tag i nye Jaguar kunder.  

 

Nye biler solgt efter afgiftsændringerne udleder ifølge Danmarks Statistik mellem to og tre procent mere CO2.  

Men hos Toyota går man imod den generelle og negative trend. Her er CO2-udledningen pr. solgt bil nemlig faldet fire procent fra 1. halvår 2017 til 1. halvår 2018.  

Den primære årsag er et fortsat stigende salg af hybridbiler. Nu er hver anden solgte Toyota i Danmark en hybridbil. 

 

Danmarks mest økonomiske stationcar er Toyota Auris Hybrid Touring Sports. Det er konklusionen i en helt ny analyse fra den biløkonomiske portal, Bilpriser.dk. 

Her udmærker hybridbilen fra Toyota sig som den stationcar i Danmark, der har den bedste totaløkonomi med en kilometerpris på blot 2,23 kr. alt indregnet på nær forsikring. 

 

Det er ikke længere kun den enkelte leasingtager, der må sidde bag rattet i leasingbilen. SKAT har nemlig principgodkendt en ændring i FDMs og brancheorganisationen Finans og Leasings standardkontrakt, så det nu er muligt at leje leasingbilen ud til andre.  

Dog kun hvis det enkelte leasingselskab vælger at gøre brug af denne mulighed. Eksempelvis igennem de såkaldte delebilstjenester. 

 

Københavnerne er vilde med Mercedes-Benz’ utraditionelle oplevelseskoncept City Escapes, hvor alle i hele juni og juli kvit og frit kan låne den helt nye Mercedes-Benz A-Klasse til at opleve natur og kultur på hele Sjælland. Stor interesse og flere end 1500 bookninger får nu Mercedes-Benz til at bestille endnu flere biler hjem til udlån. 

Mercedes-Benz har siden juni stillet 20 spritnye A-Klasser kvit og frit til rådighed i pop-up-forretningen på hjørnet af Købmagergade og Klareboderne i Indre København. 

 

 

 

 

 

 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Dansk formelkører imponerer i USA

Porsche 911 i verdensklasse