in

Motorsport update 2015 (3)

Renault havde to muligheder. At komme tilbage 100 pct. eller forsvinde. Efter grundige overvejelser har jeg besluttet, at Renault vil være at finde i Formel 1 fra 2016. Vores mål er at vinde – også selv om det må tage tid,” siger Carlos Ghosn, CEO for Renault.

Hvorfor Formel 1, hvorfor ikke Le Mans?

“Formel 1 er den sport, der har mest verdensomspændende pressedækning. Det skyldes, at det bliver kørt på fem kontinenter. Hvert år ser 450 millioner Formel 1 i TV, og udviklingspotentialet er enormt. Sociale netværk, video spil og mange andre nye teknologier har stadig potentiale til at skabe endnu mere fokus på Formel 1,” uddyber Ghosn det.

Det var virkeligt sjov!

Det var Mikkel Jensen og Kevin Magnussen enige efter DTM-testen for Mercedes i Jerez.

“Det var første gang, jeg kørte en bil med så mange hestekræfter, men jeg er tilfreds med min indsats,” siger Mikkel Jensen fra Jerez.

“Det var mit første møde med en standardvognracer med så stort potentiale. Bilen har en meget høj downforce og meget mere grip end man ville forvente,” var Magnussens kommentar.

Kristian Poulsen stopper hos Larbre Competition i WEC. “Jeg er kørt sur i de lange rejser og vil hellere lægge al min energi i Massive Motorsport,” siger han til vildmbiler.dk.

….

Tom Kristensen erstatter den dobbelte F1 verdensmester Emerson Fittipaldi som præsident for FIA’s Drivers’ Commission.

…..

Advarsel: Du skal ikke køre til Nürburgring for at vise dine venner din fornemmelse for fart på nordsløjfen.

For den er under sikkerhedsmæssig opdatering efter Jann Mardenborough’s flyvetur ud af banen i sin Nissan GT-R NISMO GT3 ved en VLN afdeling tidligere på året.

Ulykken der kostede en tilskuer livet.

….

Efter 17 års pause vender Toyota i 2017 tilbage til rallysportens kongeklasse, WRC, med den ny Yaris. Og ifølge teamchef Tommi Makkinen kan det blive med tre biler.

Racertalentet Mikkel Mac, der får Le Mans-debut næste år med Formula Racing, er blevet knyttet til Fiat Chrysler Automobiles Denmark, og skal være ambassadør for Alfa Romeo.

 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings