in

Årets kvindebil 2024 worldwide er valgt

Årets kvindebil 2024 worldwide er valgt

Kia EV9 løb med titlen som Women’s Worldwide Car of the Year 2024

Kia EV9 er blevet kåret som Women’s Worldwide Car of the Year 2024 af det kvindelige panel af journalister, der hvert år kårer Årets Bil på verdensplan. Afsløringen af årets vinder faldt på den internationale kvindedag, en betydningsfuld kåring, der ikke kun styrker kvinder, men også anerkender forbindelsen mellem personlig frihed og det at have bil.

Inden juryen afgav deres stemmer, testede de 75 motorjournalister fra 52 nationer flittigt adskillige bilmodeller og evaluerede alle aspekter grundigt. Blandt de 63 kandidater vandt de bedste biler i hver sin kategori i den indledende afstemningsrunde. Vinderne i deres respektive kategorier var, Volvo EX30 (Family Car), BMW 5-Serie (Large Car), Kia EV9 (SUV), VW Amarok (4×4 & Pick-up), Aston Martin DB12 (Exclusive Car).

I den efterfølgende afstemningsrunde dannede disse enestående finalister grundlaget for kåringen til den prestigefulde titel som Women’s Worldwide Car of the Year 2024.

Kia tager WWCOTY titlen for andet år i træk – idet årets anerkendelse for EV9 følger Kia Niros triumf som Women’s Worldwide Car of the Year 2023.

Og Kia EV9 fortsætter sin imponerende række af titler, som inkluderer nomineringen til 2024 World Car Awards. SUV’en vandt også kategorien for bedste familiebil ved Golden Steering Wheel 2023 og blev kåret til årets tyske luksusbil 2024, hvilket bekræfter modellens brede appel.

“Dette års kåring var særlig vanskelig på grund af det fremragende niveau for alle kandidaterne,” siger Marta Garcia, administrerende præsident for WWCOTY. Hver af finalisterne havde tilstrækkelige kvalifikationer til at vinde titlen. Kia EV9 vandt over de øvrige nominerede, fordi det er en model, der er i stand til at tilfredsstille forbrugere i hele verden.”

Efter omhyggelig analyse og grundigt testarbejde er juryens valg af Women’s Worldwide Car of the Year 2024 faldet på Kia EV9, som det bedste valg inden for elektriske SUV’er. Med en imponerende kapacitet på syv sæder er det den første model af sin slags i dette segment. På trods af sin betydelige længde på 5 meter udmærker bilen sig i aerodynamik, hvilket bidrager til dens enestående ydeevne. Særligt viser Kia EV9 et banebrydende design, der inkorporerer avanceret teknologi og tilbyder både tovejsopladning og ultrahurtig opladning.

Dommerne roste EV9 som en banebrydende tilføjelse til elbilmarkedet, med henvisning til dens prisvenlighed, brugervenlighed og udbredte appel. Kias innovation i at skabe en stor SUV med enestående aerodynamik og avanceret teknologi, såvel som SUV’ens familievenlige interiør og behagelige køreoplevelse, blev rost. Alsidigheden og ydeevnen af Kias flagskibsmodel, især under udfordrende vinterforhold, blev fremhævet sammen med dens rummelige interiør og robuste ydeevne. Derudover blev Kia rost for at levere et fremtidssikret, multifunktionelt elektrisk køretøj med enestående energieffektivitet.

Her er, hvad nogle af dommerne sagde:

“Kia EV9 er virkelig en game-changer for elektrisk mobilitet. Den vil være den model, vi kan se tilbage på og sige “det var her, elbiler virkelig blev prisvenlige, brugervenlige og ønskværdige for alle forbrugere”. Ingen anden elbil har taget de samme risici og skubbet design- og tekniske grænser i samme grad.” Tanya Gazdik, USA

“Bilen er pålideligt forudsigelig og gør altid præcis, hvad du beder den om. Nogle gange glemmer jeg endda de ekstra siddepladser bag mig, og det synes jeg, Kia fortjener ros for. Med EV9 har du en fremtidssikret elbil, ikke alene iddel til voksende familier, men også ift. energieffektivitet”. Rowan Peperkamp, Holland

“Udbredt accept af elektrificering vil afhænge af, at der er elbiler tilgængelige i de fleste segmenter. Kia EV9 tilbyder et familievenligt interiør, og oven i købet en køreoplevelse, der føles tæt på brændstofbilens, men uden emissioner. Det burde vinde mange købere, der ikke er vant til at køre på strøm, men kan være komfortable med en bil, der føles velkendt for dem.” Jil McIntosh, Canada

“En usædvanlig ædel, rummelig, alsidig elbil til flere formål. Det elektroniske firehjulstræk er funktionelt, og de forskellige køreindstillinger gør EV9 til et fremragende køretøj i den nordiske vinter. Jeg testede bilen i 25 graders frost, og jeg var glad for, at EV9 opførte sig som en normal luksusbil i koldt vintervejr: den varmede hurtigt op, kilometertallet blev ikke påvirket meget af den ekstreme kulde. En stor præstation fra den koreanske bilproducent.” Ylle Rajasaar, Estland.

“EV9 begejstrede mig med sine fremtidige muligheder som en multifunktionel elbiler. Det var svært at tro, at dette store, komfortable og alsidige køretøj ikke behøvede en tank benzin eller diesel.” Liz Swanton, Australien

For mere information om Women’s World Car of the Year, besøg venligst den officielle hjemmeside: www.womensworldcoty.com

Kia EV9

What do you think?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings