in ,

KIA Stinger nu med bedre lyd

KIA afslørede i sidste måned designet på den faceliftede spændstige fastback sportssedan, Stinger, og nu har de også sat ord på de indre forbedringer. 

Det omfatter nye førerassistent- og sikkerhedssystemer samt et optimeret interiør med bedre plads og mere komfort. 

Motoren i topmodellen er stadig en 3,3-liters V6 T-GDi-turbomotor men den er opdateret med et nyt elektronisk variabelt udstødningsventilsystem, der kan frembringe en mere markant og dybere lyd fra udstødningssystemet i sportsindstillingen eller en mere stille og undertrykt lyd i Eco- eller Comfort-indstillingen. 

Det ny udstødningssystem bidrager også med ekstra tre hestekræfter til nu 370 og et moment på 510 Nm fra 1300 til 4500 o/m. 

Motoren er kombineret med en hurtig 8-trins automatisk gearkasse fører kræfter ned til de fire trækkende hjul. 4WD er standard på topmodellen. 

Centralt placeret i Stingers opgraderede kabine finder man et nyt infotainmentsystem med et nyt 10,25″ display med touchsskærm 

Bluetooth-multiopkobling giver brugerne mulighed for at tilslutte op til to mobile apparater på samme tid – et til håndfri telefoni og multimedier og et kun til mediebrug.  

Med systemets avancerede opdelte skærm kan brugerne betjene eller overvåge forskellige funktioner på samme tid, og skærmen kan individualiseres med en række forskellige widgets. 

Systemet med 10,25″ skærm omfatter Apple CarPlay og Android Auto som standardudstyr samt stemmebetjening til mange af bilens funktioner som fx varme- og ventilationssystem, audiosystem og navigationssystem. 

Desuden får føreren en komplet digital 7,0″ “Supervision”-instrumentenhed i høj opløsning – et komplet farvedisplay med livagtige grafiske fremstillinger til de forskellige køreindstillinger og krystalklare informationer. 

Den ny KIA Stinger kommer til salg i Danmark sidst på året. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings