in

Tesla går totalt design-amok

Elon Musk kan finde på hvad som helst, så det kommer ikke som en overraskelse, at han netop har præsenteret den mest aparte bil, verden længde har set. 

Tesla-grundlæggerens nye køretøj er en pick-up med navnet Cypertruck. Den er selvfølgelig elektrisk, har plads en hulens masse bagage og siddeplads til seks personer. 

Den vil revolutionere det amerikanske bilmarked, påstår Elon Musk. 

Cypertruck kommer i tre forskellige udgaver med én, to eller tre motorer, tre batteripakker, baghjulstræk og firehjulstræk. Der fortælles ikke meget om de  tekniske specifikationer, men den får en rækkevidde på 400 til 800 kilometer. 

Tesla Cybertruck er på størrelse med fx en Ford F-150 og bygget af tre mm tykt rustfrit stål. En video viser, at karrosseriet kan modstå skud fra en ni millimeter pistol. 

Priserne forventes at starte ved 40.000 dollars og slutte ved 70.000 dollars. Startpriser på samme niveau som Tesla Model 3. 

På Teslas danske hjemmeside kan man allerede nu bestille en Cybertruck. Her kan man også læse, at det er muligt at specificere sin bil i slutningen af 2021. Topversionen med tre elmotorer vil først kunne bestilles i 2022. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings