in ,

Stor verdenspremiere i København

  

Verdens første helelektriske multi-brand touringcar racerserie, PURE ETCR, bliver fredag den 9. oktober lanceret på Rådhuspladsen i København med et spektakulært show og afsløring af PURE ETCR’s fabrikshold og racerkørere.

Det sker kl. 20.00. 

Arrangementet vil bestå af en præsentation af  ”Energy Station” – som vil være centrum for PURE ETCR’s paddock. Repræsentanter fra konkurrerende producenter vil være sammen for første gang, og en ny producent og racerkører vil blive annonceret sammen med en touringcar racer. 

Bag live-premieren står Copenhagen Historic Grand Prix, der har de fantastiske 680 hestes el-racere på programmet ved næste års store Københavnske racerbegivenhed ved Bellahøj. 

“Vi er glade for at være med til at lancere den ny klasse i København og understrege Københavns mål om at blive verdens første kulstofneutrale hovedstad i 2025,” lyder fdet ra CHGP. 

Lørdag formiddag fra kl. 9,00-12,00 vil paddoc-området på Rådhuspladsen være åben for tilskuere, der kan komme helt tæt på bilerne samt udforske Copenhagen Historic Grand Prix’s univers. (Under retningslinjer der følger anbefalinger vedrørende afholdelse af events). 

PURE ETCR har allerede nu sikret sig en TV-aftale med kanal 6 og Dplay der vil sende hele den internationale mesterskabssæsonen i 2021. 

Der bliver ingen løb i Danmark, da der næppe kan skaffes finansiering til de meget dyre el-racere foreløbig. Til gengæld vil de danske TRC-klasse med turboladede benzinmotorer få en rolle ved Copenhagen Historic Grand Prix, 2021 med deltagelse af et stort felt af danske og svenske biler med de to landes topkørere. 

Den københavnske PURE ETCR event er den første af fire rundt omkring i verden.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings