in ,

Jan Magnussen vinder stort race fra stuen

Så har man set det med, Jan Magnussen kører race i dagligstuen.
Jan Magnussen har mange sejre på Le Mans og amerikansk GT-racing, og nu kan han også kalde sig esport-mester.
Hjemme i Roskilde har han de seneste fire weekenden deltaget i den virtuelle motorsportsserie. Legends Trophy, hvor der dystes online mod andre tidligere Formel 1-kørere som Jacques Villeneuve, Rubens Barichello og Juan Pablo Montoya.
Og lørdag aften tog han sejren i sin F1-racer – og pengepræmien på 10.000 amerikanske dollars – i et meget underholdende løb på amerikanske Lime Rock, hvor han fra en startplacering i anden række kørte i mål som vinder efter en mindeværdig kamp mod den tidligere Formel 1-verdensmester Jenson Button.
“Det var et hårdt ræs! Jeg ryster faktisk over hele kroppen, sagde Jan Magnussen til TV-kommentatorerne efter løbet, som blev streamet ud til over 600 millioner husstande via mere end 60 internationale broadcastere. Bl.a. gratis på The Race-mediets Youtube-kanal, som alene har over en kvart million abonnenter.
Jan Magnussen livestreamede selv løbet med et ‘onboard-kamera’ fra sin simulator hjemme i stuen hvor han også indledningsvist fortalte sine mere end 81.000 følgere om teknikken bag sin simulator.
“Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle blive så bidt af esporten. Men det er stærkt underholdende – især efter, at der også er blevet store præmier af køre om,” indrømmede han efter triumfen.
Jan Magnussen donerede de 10.000 dollars til BørneUngeProgrammet på Rigshospitalet.
Den danske TCR-kører stiller op til endnu en afdeling af Legends Trophy allerede den kommende weekend, lørdag den 25. april.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Her ser du verdens mest solgte sportsvogn

Ny Audi A3 Limousine snart til DK