in ,

Racerpremiere med strenge restriktioner

TCR Danmark serien

Åbningsløbet FDM Jyllandsringen bliver som skrevet Vildmedbilers facebookside i går, kørt som programsat den 20.-21. Juni. 

Uden tilskuere og med strenge restriktioner.. 

Løbet byder Danmarkspremiere den ny standardvognklasse, TCR, og seks andre klasser; Special Saloon, Super Cup, 1600 Challenge, Legend Cup, Formel 4 og to historiske klasser. 

DS3 Cup kommer ikke til start grund af indrejseforbund for de Norske kørere, og Super GT har sagt nej tak til at køre med.

160 biler er tilmeldt åbningsløbet, og de bliver parkeret i zoner i paddock med 50 personer i hver.

Kun kørere, mekanikere, offcials og pressefolk får adgang til arrangementet. 

“Der forestå nu et stort arbejde med at få faciliteterne gjort klar til løbet, og med. at få delt paddock op i de krævede zoner,” siger Jesper Nielsen fra FDM Jyllandsringen. 

Løbet bliver sendt 6’eren og D-Play fra kl. 10,00 til 17.00 søndag den 21. Juni med TV-værten Felix Smith og Jesper Carlsen som kommentatorer på løbene.

Discovery Networks Danmark har nemlig fået rettighederne til at vise dansk motorsports ny topklasse, TCR Denmark.

“Vi er rigtig glade for at udvide vores portefølje af motorsport, så vi fremover kan vise det bedste fra de danske baner. Med kapaciteter som Jan Magnussen, Casper Elgaard og Kasper H. Jensen til start kommer vi til at vise spændende dueller mellem de største navne og nye, spændende talenter som for eksempel Nicolai Sylvest,” siger Christian Thye-Petersen, sportsdirektør hos Discovery.
Padborg Park har valgt at gå en anden vej. De har opsagt samarbejdet med Discovery og vil fremover vise alle løbene på Facebook. Udsendelserne skal laves af Marketing Media, der er ekspert i videoer til sociale medier.
Alle optagelser af løbene i Super GT bliver redigeret og produceret på banen og vil være tilgængelige umiddelbart efter.

 

Foto: TCR Danmark.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings