in ,

Mere charme og sikkerhed i Swift

Suzuki skruer op for charmen og sikkerheden i den populære Swift. 

Allerede fra den billigste Club-model bliver Full-LED forlygter, automatisk nødbremse og aktiv fartpilot standardudstyr, mens der til volumenmodellen Action bydes på en lang række nye sikkerhedsfeatures som vognbaneassistent med force- back, slingreadvarsel, blind vinkel-advarsel, Rear Cross Traffic Alert, skiltegenkendelse og automatisk op/nedblænding af LED-forlygterne. 

Prisen for Club-modellen er 145.990 kr., mens Action er 10.000 kr. dyrere. 

Både ud- og indvendigt er der sket en række frække design- og farvemæssige ændringer, og på motorsiden er der kommet mere kraft på hybridsystemet, så det kan assistere oftere og længere end før, fx under acceleration på motorvej. 

Den 1,2-liters Dualjet-motor er også opdateret og yder nu 83 hk og 107 Nm. Med et gennemsnitligt forbrug på 20,4 km/l samt en CO2-udledning på 111 g/km (iflg. WLTP) er Swift i energiklasse A+ med en halvårlig ejerafgift på 500 kr. 

Som altid tilbyder Swift også masser af komfortudstyr. Fra Action omfatter standardudstyret udover den omfattende sikkerhedspakke også multimedie-system med Apple CarPlay/Android Auto, bakkamera med P-sensor, 16” alufælge og sorte ruder bag.  

Og for en merpris på 10.000 kroner kan man vælge Exclusive-modellen med klimaanlæg, nøglefri betjening med startknap, navigation, teleskopjustering af læderrattet og elruder for og bag. 

CVT automatgear er også muligt at tilkøbe. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Stor verdenspremiere i København

Subaru sætter priserne stort ned