in ,

Kasper H. stærkt fra start i TCR

Den ny danske standardvognklasse, TCR, er skudt i gang efter et langt tilløb på grund af coronakrisen. 

Det skete i går og i dag på FDM Jyllandsringen med en fællestest for de tilmeldte kørere i klassen. Dog minus Casper Elgaard, Honda, der først vil være klar efter sommerferien, og den unge Alfa-kører, nordmanden, Kristian Sætheren, der skulle op til eksamen som kranfører i Norge netop disse to dage. 

Blandt deltagerne manglede også Michael Kildevæld, der på grund af stort arbejdspres, har droslet raceraktiviteterne ned og har solgt sin spritny VW Golf TCR til Canada. 

Sally Racing skulle også have været med, men de har ikke kunnet få fat i en TCR-racer med DSG-gearkasse, som er et must, da den også skal bruges i den internationale 24H Series. 

Det er svært at drage en konklusion af styrkeforholdet efter de to dages test. For det første var det debut i TCR-raceren for flere af kørerne, og for det andet kørte alle ikke med den samme vægt i bilen de to dage. 

Men en kendsgerning er det, at sidste års DTC-mester, Kasper H. Jensen, satte hurtigste tid begge dage i sin Honda Civic TCR FK7 fra italienske JAS Motorsport, med henholdsvis 1.09,390 min. og 1.09,063 min. 

Tiden på førstedagen var samtidig testens hurtigste. 

På førstedagen kørte Marin Andersen, Hyundai, lige op med Kasper H., mens Jacob Mathiasen, Alfa Romeo, overraskede ved at være tredjehurtigst foran Jan Magnussen og Nicolaj Sylvest, begge i VW Golf. 

På andendagen var det Sylvest, der kom tættest på Kasper H., med Jan Magnussen og Kenn Bach, Honda Civic, lige efter. Alle fire var under 1.10 min. 

Flot kørt af Kenn Bach! 

Åbningsløbet i TCR skal køres på FDM Jyllandsringen den 20.-21 juni, men Vildmedbiler.dk erfarer, at der først i morgen onsdag kl. 10.00 tages endelig stilling til om det kan afvikles inden for coronarammerne. 

TCR Danmark serien

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings