in

Så fik 007 sin Aston Martin 

Indrømmet, jeg havde lidt ondt af, at James Bond, alias Daniel Craig, kun skal køre Fiat 500 i den kommende agent 007-film, Spectre, der får premiere den 6. november næste år. 

Det skal han stadig, men nu meddeleler produktionsselskabet bag filmen på et pressemøde i Pinewood Studios, at der holder en specialbygget Aston Martin DB10 klar til ham, når optagelserne starter.

Den ny model er udviklet af Aston Martin og bliver præsenteret næste år. Aston Martin vil fejre deres 50 års jubilæum med bilen, der er bygget i samspil med filmen direktør, Sam Mendes.

“Det skal være den ultimative bil til verdens mest berømte spion skal køre i,” siger han. 

Bilen er lidt mindre og renere end V12 Vantage, men de endelige specifikationer er endnu ikke oplyst. Sikkert og vist er det dog, at der bliver bygget ti biler, alle til brug i filmen.

Tyske Wirtschafts Woche har i dag en historie om, at ni biler, bygget til filmen, deriblandt fem Range Rover Sport SUV, er blevet stjålet i Düsseldorf i Tyskland umiddelbart før de skulle transporteres til filmoptagelser i Alperne. Bilerne havde en værdi af seks mio. kroner.

Så nu skal der bygges nye biler.

Men hvad med at sende James Bond ud for at finde dem, ja, jeg spørger bare!

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings