in

Nissan i krig med Golf og Focus

Golf og Focus har fået en ny konkurrent, en europæiske japaner, designet og bygget i Barcelona!

Navnet er Nissan Pulsar, og den er klædt på til kamp på den store scene.

Med en kombination af dristigt design, tekniske innovationer og klasse-førende rummelighed tilfører den en helt ny dimension til C-segmentet.

Og til priser fra 209.900 kr. har den alle chancer for at blive en succes. Akkurat som sin lidt voldsommere storebrødre, Qashqai og X-Trail, udstråler den takket være den V-formede familie-kølergrill samme agressivitet.

Men Pulsars vel nok største styrke er pladsforholdene. Takket være klassens længste akselafstand og en velgennemtænkt indretning, har den nemlig væsentlig mere benplads og skulderplads bagi end konkurrenterne i segmentet.

Med 692 mm benplads har den faktisk mere knæplads end gennemsnittet i D-segmentet.

Den ny Pulsar er spækket med økonomisk overkommelige og nyttige teknologier, der gør kørslen mere sikker og komfortabel. Banebrydende teknologier, der normalt er forbeholdt biler i luksusklassen. Teknologierne omfatter Nissans berømte Safety Shield-system med Moving Object Detection, vognbaneassistent og advarsel om biler i den blinde vinkel. Nissans revolutionerende Around View Monitor tilfører endnu mere avanceret teknologi til segmentet, og det samme gælder den nyeste generation af NissanConnect system, som giver nem integrering med smartphones og komplette navigationsfunktioner.

Nissan Pulsar kommer i første omgang med i to motorvarianter, begge med turbo. En 1.2 liters benzin DIG-T med 115 hk og en startpris på 209.900 kr. og et brændstofforbrug op på 20 km/l, samt en 1.5 dCi diesel, der yder 110 hk og har et drejningsmoment på 260 Nm. Her er brændstofforbrug på 27,8 km/l. på en god dag og prisen 236.900 kr

Pulsar fås i tre kendte udstyrsversioner, Visia, Acenta og Tekna – alle tre med opvarmede forsæder, aircondition, 5″ Advanced Drive Assist-display og elruder i alle fire døre. Desuden er dæktryksovervågning, seks airbags og start-stop-system standardudstyr i alle versioner.

Nissan Pulsar kan allerede nu købes. Fra midten af november vil alle Nissan forhandlere have fået Pulsar i butikken.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings