in

Nicki Thiim klar til DTM-testen

Danmarks travleste racerkører, det er Nicki Thiim.

Han kører race på topplan næsten hver weekend, og kun få dage efter han kørte for Young Driver Aston Martin i sæsonfinalen i WEC i Brasilien, skal han allerede i denne uge i køredragten igen.

Han skal teste to dage med Audi Sport Team Rosberg på Jerez i Spanien.

Men selv om han der viser sig fra sin allerbedste side, og det siger ikke så lidt, så er det ikke sikkert, han får et DTM-sæde allerede næste år.

For ifølge hans far, Kurt Thiim, er der ingen kørere hos Audi i DTM, der har kontraktudløb i år.

“Så det bliver nok først i 2016, men leverer han det, jeg ved han kan, på Jerez, kan Audi næppe komme uden om ham, hvis de får brug for en hurtig mand i et af deres DTM-teams allerede næste år,” siger han til vildmbiler.dk.

Nicki Thiim fortsætter næste år som fabrikskører for Audi i GT Masters og sandsynligvis sammen med den erfarne og lynhurtige sydafrikaner, van der Linde, der vandt mesterskabet i år sammen med Rene Rast.

“Nicki og van der Linde er så hurtigt et par, at de vil have gode muligheder for at vinde serien,” fortæller Kurt Thiim.

Nicki Thiim skal også køre den ny Audi R8 GT3-racer i en test i januar og senere både i 24-timers-løbet på Nürburgring og Spa. I begge løb med de bedste medkørere og med vinderchancer.

Le Mans står også på næste års kalender. Her vil han som sidste år, hvor han vandt med Young Driver, køre Aston Martin.

Kurt Thiim selv vil også være at finde på racerbanerne næste år. Han håber at få nogle løb i den ny Audi TT-Cup plus sine årlige VLN-løb på Nürburgring Nordschleife.

“Derefter må vi se, hvor mange løb jeg kan køre i den danske Supertourisme,” siger til Kurt Thiim.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings