in

Magnussen vil på Le Mans 2020

LM Racings TCR-kører Jan Magnussen skal bringes i stilling til Le Mans 2020. 

Første skridt tager han den 15. december, hvor han sætter sig ned i High Class Racings Oreca-Gibson LMP2-prototype i FIA WEC Rookie Test i Bahrain. 

Han skal dele bilen med den ligeledes kommende TCR-kører, Michael Markussen. 

“Jeg glæder mig til at kommet bag rattet af High Class Racing’s ORECA i Bahrain,” siger Jan Magnussen. Der er ved at være meget lang tid siden, jeg har kørt en prototype, så jeg ser frem til at lære karaktestikken af 07-chassiet, der har været succesfuld siden debuten i 2017,” siger Jan Magnussen.  

Danmarks og Europa mest vindende racerkører, der har sagt farvel til GT-karrieren hos Corvette i USA, håber at komme til start på i LMP2 på Le Mans næste år i et rent dansk setup. 

High Class Racing er som følge af deres deltagelse i World Endurance Championship allerede kvalificeret med en bil, der køres af Anders Fjordbach, amerikaneren Mark Patterson og Toyota juniorkøreren Kenta Yamashita, som i rookietesten i Bahrain skal teste Toyotas TS050 HYBRID LMP1. 

Jan Magnussen-bilen vil blive tilmeldt, men først til februar næste år får High Class Racing besked om, de er komme igennem nåleøjet. 

“Jeg mener, at chancerne er gode. På grund af Ford og BMWs farvel til GTE-klassen bliver der flere pladser til LMP2-teams,” siger Anders Fjordbach til Vildmedbiler.dk fra Barcelona. “Før vi har fået vores entry bekræftet, kan vi heller ikke begynde at finde de to øvrige kørere til bilen.” 

En opgave Anders Fjordbach forventer at blive svær, for det skal jo være kørere, der kan matche Jan Magnussens ambitioner. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings