in

Dansk Le Mans-team hyrer topkører

Danske High Class Racing har valgt den 32-årige LMP1-kører, schweizeren Mathias Beche, som tredjemand på Le Mans sammen med Anders Fjordbach og Dennis Andersen. 

“Vi har valgt Mathias, fordi han er en vildt god kører, fordi han kender banen og kender vores Oreca LMP2-prototype,” fortæller Anders Fjordbach til Vildmedbiler.dk fra Barcelona. 

Schweizeren vandt sidste år WEC-afdelingen på Silverstone for Rebellion Racing i LMP1 og i 2014 og 2015 strøg han helt til tops i FIA World Endurance Trophy for LMP1 Private Teams. Han har også vundet en klassesejr på Le Mans 

Han kørte sidste år bl.a. to GT3-løb i Japan, to podiepladser og en pole, tre løb i LMP3, tre pole, og to løb i TCR langdistanceserien, en pole. 

Så det er en kører, der kender den hurtigste vej til målflaget. 

Anders Fjordbach og Dennis Andersen er i weekenden til start i anden afdeling af ELMS på Monza i LMP2, hvor der skal rettes op på et skuffende første løb i serien. 

“Vi havde store problemer med dækkene, som slet ikke kunne stå distancen. Vi håber at have løst problemet, når vi kommer til Monza,” siger Anders Fjordbach. 

I ELMS på Monza er også Nicklas Nielsen og Michel Gatting, henholdsvis nummer et og to i sæsonpremieren på Paul Richard i LMGTE samt Mikkel Jensen, Martin Vedel Mortensen og Christian Stubbe Olsen i LMP3.
 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings