in

Magnussen: Først DTC og så Le Mans

Danmarks bedste racerkører, Jan Magnussen, var tilfreds efter søndagens Le Mans-test.

“Vi fik prøvet en masse af de ting af, vi havde forberedt os på efter flere test i USA,” fortæller Jan Magnussen til vildmbiler.dk.

“Vi kom positivt igennem vores program og kunne konstatere, at vi kørte hurtigere end sidste år,” tilføjer Corvette-stjernen.

Testen viste, at Corvette, Porsche og Ferrari har masser at skyde med, med også at Ford ikke gjorde meget for at bevise, hvad deres fire biler kan præstere.

“Det er lidt mystisk, det Ford gør, og man kan få den tanke, at de holder igen, så de ikke bliver straffet med Balance of Performance-justeringer allerede nu,” siger Jan Magnussen diplomatisk.

Ellers ligger han ikke så meget i det, der blev vist i Le Mans-testen, måske lige, at LMP2-bilerne vil køre 40 kilometer (340 km) hurtigere på langsiden end sidste år og gøre det surt for LMP1-bilerne netop der.

“Det er svært at vide, hvad de forskellige teams har arbejdet med i testen. De sande billede af styrkeforholdet får vi først i kvalifikationen,” fortæller Jan Magnussen.

Le Mans- og DTC-stjernen landene mandag aften i København efter en lang mandag med forskellige møder på Le Mans, og tirsdag begynder forberedelserne til weekendens DTC-afdeling på Ring Djursland.

Straks efter sidste løb der søndag eftermiddag går turen tilbage til Le Mans for at gøre sig klar til den 24 timer lange stroppetur weekenden efter.

“Selv om der er max fokus på Le Mans lige nu, så er løbet på Ring Djursland også vigtigt. Jeg har af forskellige årsager ikke fået den allerbedste start på sæsonen, så det gælder om at få samlet nogle point sammen i weekenden,” indrømmer han.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings