in

Lækre julegaveideer fra Big Mag

Du er garanteret blevet bedt om at skrive en ønskeseddel – af fruen.

Men der sker ingenting, for du ved faktisk ikke, hvad du ønsker dig. Du er manden, der har alt!

Men den tror vildmbiler.dk ikke på, så vi har kigget os lidt omkring og har fundet et par lækre ting i Jan Magnussen fanshop.
Noget som enhver racerfans vil give deres højre hånd, næsten, for at blive ejer af.

[highlight background=”#333″ color=”#fff”]En lækker billedsamling[/highlight]

Den kendte motorsports-fotograf James Mann har kørt et udvalg af de mest spektakulære Formel 1 racerbiler i studiet og gennemfotograferet 18 af de mest kendte modeller over de sidste 60 år.
Alfa Romeo 158, Maserati 250F, Lotus 72, Ferrari 31213 , McLaren MP4-23 og Williams FW14 er nogle af de fantastiske modeller, der vises frem i fremragende studieoptagelser. Bilerne fremstår i billederne som rene smukke kunstværker.  Mænd med benzin i blodet og olie på fingrene vil elske at blade i den smukke bog.

Pris pr. styk: 349 kr.

[highlight background=”#333″ color=”#fff”]Et Jan Magnussen herreur[/highlight]

Et flot ur i en fantastisk kvalitet. Jan Magnussen urene er blevet til i samarbejde mellem ham selv, Baxx Promotion og Comtech Watches. Der er tale om et ”state-of-the art” racer-ur med et Citizen Miyota kvalitetsurværk, et chronograf med alarm, 24-timers værk, rustfri stålkasse, skind urrem, tre indvendige urskiver, stopur funktion, ridsefri safirglas, indgraveret hilsen fra Jan Magnussen på bagsiden, vandtæt og med “Long life” batterier.
Diameter: 45 mm, højde 11 mm.

Pris: 2399 kr.

What do you think?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings