in

Ny Audi A3 Limousine snart til DK

Først blev A3 Sportsback præsenteret i januar, og nu har Audi løftet sløret for den elegante A3 Limousine.

Der foreligger endnu ikke danske forbrugsangivelser og priser, men som udgangspunkt vil merprisen for A3 Limousine være ca. 10.000 kr. i forhold til en tilsvarende A3 Sportback.

Sammenlignet med sin forgænger er den med sine 450 cm fire cm længere, og 15 cm længere end A3 Sportsback. Akselafstanden er uændret, mens bredden er øget med to centimeter til 182 cm og højden med én cm til 143 cm.

Det har givet en øget hovedhøjde foran på to cm takket være førersædets lavere position samt lidt mere albuerum.

Med 425 liter er bagagerumskapacitet nøjagtig den samme som i forgængeren.

Designmæssigt lægger A3 Limousine sig med sine svulmende skærmkasser sig tæt op ad den store søstermodel, A6, og den coupéagtige bagende, der slutter med en spioler, kan yderligere peppes op med en spoiler i carbon.

Motorprogrammet vil ved lanceringen være begrænset til to, en 1,5 benzin og en toliters diesel, begge med 150 hestekræfter. Vælger du DSG automatgear får du et 48 volts mild-hybridsystem med i pakken.

Senere kommer A3 Limousine med en 1,0 turbobenzin med 110 heste og voldsom 300 firecylindret benzin.

Den kompakte firedørs model er ligesom A3 Sportback digital og fuldt opkoblet samt med avancerede teknologier inde for alt fra infotainment til førerassistentsystemer.

Førerpladsen er identisk med A3 Sportback med en stor skærm i samspil med flere knapper til bl.a. ventillationssystemet.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings