in

Gadeløb blev dyr for DTC-team

Det skete skader for et rigtigt stort beløb, da de lynhutige DTC-racere kæmpede om vigtige mesterskabspoint i forbindelse med Classic Race Aarhus. 

For en af kørerne, Massive Motorsports talentfulde Max Klinby Silver, blev regningen større end for nogen anden i feltet. 

Allerede i første løb fik han smadret sin racer, men ti hårdtarbejdende mekanikere og hjælpere fik natten over bilen bygget op igen, så Max kunne stille til start i andet løb. 

“Det var en helt fantastisk præstationen, og selv om jeg fik nogle motorproblemer undervejs, sluttede jeg som tier og i finalen blev det til en fjerdeplads. Det føltes som en sejr efter vi går stod med totalskadet bil,” siger Max Klinkby-Silver. (Til højre på foto, til venstre Kasper H. Jensen).

Efter at have fået raceren hjem på værkstedet i Tilst, måtte teamchef Casper Elgaard konstatere, at den var lige til skrotbunken, og at der skulle bygges en helt ny bil, et projekt der tager omkring 200 timer. 

“Det har været hektiske dage siden Aarhus, men både bilen og Max er klar til DTC-afdelingen på Ring Djursland i weekenden,” fortæller Casper Elgaard til Vildmedbiler.dk. 

Selv om Massive Motorsport blev ramt hårdt på tegnebogen i Aarhus, syntes han ikke, der blev kørt mere aggressivt end de to foregående år. 

“Det var bare et af de løb, hvor det gik galt de værst tænkelige steder,” tilføjer han med håbet om, at alle kørere vil slippe fra løbet i weekenden uden de store skrammer. 

Løbet i Aarhus vendte totalt op og ned i den samlede stilling i DTC-mesterskabet. Nu ser top-2 således ud: 

  1. Michael Markussen, 94 p. 
  1. Kasper H. Jensen, 85 p. 
  1. Jan Magnussen, 82 p.  
  1. Lasse Sørensen, 72 p. 
  1. Mikkel C. Johansen, 61 p. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings