in

Christina Nielsen i nyt USA-team

Den dobbelte IMSA WeatherTech SportsCar Championship-mester, danske Christina Nielsen, skal ifølge motorsportsmediet Sportscar365 køre Porsche i GTD-klassen næste år. 

Og det bliver, hvis historien holder vand, for Park Place Motorsport. 

Sportscar365 mener også at vide, at Park Lane Motorsport agter at skifte fra Porsche til Mercedes i 2018, men det syntes urealistisk, da Christina efter hvad vildmbiler.dk erfarer skal køre sammen med Patrick Long, der er Porsche fabrikskører. 

Det lyder også forkert, at Christina skulle køre Mercedes, da hendes far, Lars “Hjulspind” Nielsen, er i bestyrelsen for SMC/Porsche i Danmark og selv tidligere Porsche-kører. 

 

Carlin Motorsport er et af de store engelske teams.

Det skal den 18-årige Nicolai Kjærgaard fra Esbjerg, der i år sluttede på tiendepladsen i det britiske Formel 3-mesterskab i år med Fortec Motorsport, prøve at udnytte. 

Mit mål i 2018 er at blande mig i toppen og hente nogle podiepladser. Men det bliver hårdt arbejde. Ikke bare på banen, men også mellem løbene med træning og sponsorpleje, siger Nicolai Kjærgaard. 

 

Max KlinkbySilver bliver efter hvad vildmbiler.dk erfarer ny mand i DTC hos Massive Motorsport. 

Det 22-årige racertalent har kørt tre løb for Team Flexlease/Strøjer Tegl i denne sæson og har vist sig flot frem. 

Max Klinkby-Silver bliver teamkammerat med den tidligere DTC-mester Kasper H. Jensen. 

Massive Motorsport har valgt kun at køre med to biler næste år, hvilket betyder at Kris Nissen ikke bliver en del af teamet. 

Teamchef Casper Elgaard lægger alle planer frem ved et julepressemøde den 20. december i teamets hovedkvarter i Tilst ved Aarhus. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings