in

Big Mag: Først rasende, nu bare skuffet

 Jan Magnussen var oppe i det røde felt efter finaleløbet i DTC ved Classic Race Aarhus i weekenden. 

Han var rasende over den aggressive kørsel, der hele weekenden blev lagt for dagen og de konsekvenser, det fik for ham og andre i mesterskabssammenhæng. 

Men “omdrejningtælleren” er i dag nede omkring tomgang, og nu er han bare mega-skuffet. 

“Den dag, jeg ikke bliver skuffet og bitter over sådan et løb og de konsekvenser, det fik, tror jeg tiden er inde til at trække mig tilbage fra motorsporten,” siger han til Vildmedbiler.dk. 

“Vi talte på førermødet før løbet om, at der skulle køres med omtanke, og at der lige skulle køres en omgang for at få varme i dækkene, inden der blev blæst til angreb. Men det havde alle ikke helt forstået, og derfor ender det med de mange uheld og ødelagte biler,” tilføjer han. 

Sejr i første løb og udgået i de to næste, store skrammer og dårligt humør, var weekendens høst for Jan Magnussen.

DTC-promotor, Peter Elgaard, er enig med Magnussen i, at flere kørte over grænsen, men hæfter sig ved, at det var små detaljer, der førte til de store uheld. 

“Kørerne skal lære at tænke anderledes, når de kører på bybaner, og det vil vi selvfølgelig tage en snak om, inden det går løs ved Copenhagen Historic Grand Prix i starten af august,” siger han til Vildmedbiler.dk. 

Tusinder af tilskuere var kommet til Classic Race Aarhus for at blive underholdt af DTC-stjernerne, med de fik lige rigeligt af dramatik for pengene, og bare ni ud af 17 biler i mål er ikke godt nok, sportsligt set. 

Det amputerede finalefelt blev ført over målstregen af Dennis Lind foran Michael Markussen og Kasper H. Jensen. I den samlede stilling fører Michael Markussen efter to afdelinger mesterskabet med 94 point med Kasper H. med 85 p. og Jan Magnussen på tredjepladsen med 82 p.

Den forsvarende mester, Lasse Sørensen, ligger på fjerdepladsen med 72 point. Han udgik som Magnussen og to kvalifikations heat.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings