in

Boyband-stjerne i DTC i Aarhus 

Shane Lynch er stjerne i det legendariske boyband, Boyzone.

Men han kan mere end synge, han er også en ferm racerkører med pæne resultater i det engelske GT-mesterskab og i British Drift Championship, hvor han er en af de allerbedste kørere.

I den seneste afdeling i driftmesterskabet på Lydden Hill sluttede han på andenpladsen i sin Japspeed Nissan Supercharged V8 370Z i Super Pro-klassen.

Så det er en mand med fin fornemmelse for fart.

Men han kommer på lidt af en opgave, når sætter sig bag rattet i Massive Motorsports potente DTC-racer ved Classic Race Aarhus den 27. maj.

500 hestekræfter, ingen tekniske hjælpemidler og betonklodser hele vejen rundt på banen i Mindeparken.

Det er her drenge bliver til mænd!

En forsmag på, hvad der venter, fik Shane Lynch i dag på Sturup Raceway. Massive Motorsport havde lejet banen, så Boyzone-idolet fik mulighed for at lære DTC-raceren lidt bedre at kende inden har bliver kastet for løverne i banesportens kongeklasse.

”Da chancen for at få Shane Lynch ud at køre opstod, så vi det som både en sjov og spændende mulighed for vores team. Ikke nok med at han er kendt fra sin musikkarriere, han er også en rutineret racerkører,” siger Casper Elgaard, teamchef i Massive Motorsport. 

Shane Lynch er gæstekører, men der er alligevel meget på spil for ham. Hans point bidrager nemlig til Massive Motorsports samlede holdpoint.

“Jeg er godt klar over, at jeg sætter Shane Lynch i en rigtig vanskelig situation. Han skal ikke bare op mod nogle af Danmarks bedste racerkørere, men han skal også dyste mod dem på en bane, hvor han virkelig bliver køreteknisk udfordret. Jeg har dog en forventning om, at Shane Lynch giver alt, hvad han har, og at han kommer til at ligge i den spændende del af feltet,” siger Casper Elgaard, der glæder sig til at se, hvor mange Boyzone-fans, der kommer til Aarhus for at møde ham. 

Massive Motorsport har kun aftalt dette en løb med Shane Lynch, men Casper Elgaard lover, at han vil arbejde på at få andre interessante navne i DTC-bilen til de kommende løb.

PS: Boyzone drager senere i år ud på en deres 25 års jubilæumstourné

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings