in

Evoque og Discovery nu som plug-in-hybrid

Range Rover og Land Rover kører nu også ad den grønne vej! 

Storsælgeren Evoque og Discovery Sport kommer nu med plug-in hybrid-teknologi (PHEV) med en garanteret rækkevidde på op til henholdsvis 60-66 km og 55-62 km ved ren eldrift og en CO2-udledning så lav som 32-38 g/km og 36-44 g/km. 

Plug-in hybriderne, P300e, supplerer de eksisterende mild Hybrid SUV-modeller og løfter premium compact SUV-klassen til et helt nyt niveau af effektivitet. 

De to ny modeller kombinerer en 1,5-liters, 3-cylindret 200 hestes benzinmotor med en 109 hestes elmotor, der drives af et litium-ion-batteri på 15 kWh placeret under bagsæderne. 

Præstationer og egenskaber er kompromisløse med en acceleration fra 0-100 km/t på kun 6,4 sek. i Range Rover Evoque, mens Discovery Sport klarer disciplinen 0-100 km/t på 6,6 sek. Begge udgaver kan nå en maksimal hastighed på op til 135 km/t på ren eldrift. 

Plug-in hybriderne kan med et opladningskabel til hjemmebrug oplade batteriet helt op i en almindelig stikdåse på seks timer og 42 minutter.  

Med et kraftigere kabel og en vægmonteret boks ved bopælen, kan bilen lade til 80 pct. strøm på én time og 24 minutter.  

Range Rover Evoque P300e PHEV og Discovery Sport P300e PHEV forventes at være hos de danske forhandlere i anden halvdel af 2020.  

Til endnu ukendte priser. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ny Audi A3 Limousine snart til DK

Nu kan du snart igen købe MG i Danmark